Shoppen in de feestmaand: de leukste cadeauwinkels in Scheveningen

Foto: Unsplash/Annie Spratt

Foto: Unsplash/Annie Spratt

Niet alleen is de kou weer in ons land, ook de de Kerst doet zijn intrede. Tijd voor gezelligheid, lekker eten, haardvuur en meer van zulks. De feestmaand is begonnen en wij verlichten hem nog wat extra met onze tips. Dit keer zijn we in een gulle bui en gaan wij je verklappen bij welke cadeauwinkels in Scheveningen je de beste cadeautjes vindt. Hartverwarmende tips die zelfs de december kou doen smelten.

Cadeautjes van Kaat
Ken je Kaatje al? Kaatje aan de Rein? Dit is wel echt een van onze lievelingswinkels voor cadeaus op Scheveningen. Je wilt eigenlijk alles wel hebben zodra je er binnenstapt. Het is een winkel vol met leuke gadgets, spelletjes, kleurrijke ovenschalen, planten, kaartjes, regenboogmakers, hebbedingen en ga zo maar door. Ja eigenlijk kunnen we het niet anders omschrijven, lekker zelf gaan kijken dus!

Muzee shop
Muzee is een leuk uitje op Scheveningen op zich, maar wist je dat ze ook een winkel hebben? De museumwinkel biedt een ruime keus aan allerlei producten die passen bij de collecties en de wisseltentoonstellingen van Muzee Scheveningen.
Ook vind je hier boeken over de Scheveningse cultuur, over zee-biologie en volop leuke kinderboeken voor een klein prijsje. En ansichtkaarten, magneten, dvd’s, mokken en nog veel meer. Een replica van het standbeeld van de ‘Scheveningse Vissersvrouw’ aan de Boulevard is hier ook verkrijgbaar!

Wereldwinkel Scheveningen
Wil je naast een cadeau geven ook iets bijdragen aan een betere wereld? Dan ben je bij Wereldwinkel Scheveningen aan het juiste adres! In deze winkel vind je alleen fair trade producten. Van kleine cadeautjes tot grote geschenken. Biologische producten kan je hier ook volop vinden! Maar vooral handgemaakte producten van over de gehele wereld!

Kikke spullen
De naam zegt het al, hier vind je veel coole cadeaus! Kikke Spulle heeft een vrolijke kijk op wonen. Ze combineren originele vintage items uit de jaren 60,70, 80 en nieuw, trendy woondesign. Leuke lampjes, lightboxen, kaarsen, sieraden, kindercadeaus, alles wat je wilt eigenlijk (als je een cadeau zoekt). Dus wandel de Fred af, want dat is zeker geen straf en zoek deze winkel met Kikke Spulle!

Licht shoppen
De Monstertjes is een sfeervolle speelgoed-en kinderlampjeswinkel. Het hangt er vol met de leukste lichtjes. Alle soorten dieren, planten of sprookjesfiguren komen hier tot leven en aan het licht. Stap dus zeker een keer in deze wondere wereld voor een ultiem cadeau!

Voor meer leuke december tips zien we je graag op www.buitengewoonscheveningen.nl

5810 getoond, 91 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *