Snelle vraag aan de gemeente Den Haag? Chat met ze!

Hagenaars kunnen sinds kort ook chatten met medewerkers van het Klant Contact Centrum. De chatfunctie is bereikbaar vanaf denhaag.nl/contact. De chatfunctie begeleidt Hagenaars die iets zoeken op de gemeentelijke website.

De eerste drie maanden is met de nieuwe werkwijze geëxperimenteerd. Al bijna 2600 bezoekers van denhaag.nl maakten gebruik van de chatfunctie. Ruim 80 procent van hen beoordeelde de service met een 7 of hoger. Meer dan 90 procent van de chatters geeft aan opnieuw gebruik te willen maken van de website.

Wethouder Ingrid van Engelshoven (Onderwijs, Dienstverlening): “De gemeentelijke website is een entree tot de Haagse samenleving. Met de chatfunctie maken we denhaag.nl makkelijker toegankelijk voor mensen.”

De chat-functie is op werkdagen bereikbaar van acht uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds.

2 thoughts on “Snelle vraag aan de gemeente Den Haag? Chat met ze!

  1. Hij mij vraag is der is en Somaliërs vrouw die in zhb woont en ze is elke keer weg zonder toestemming van de gemeente en ze heeft een baby van 1 jaar ze is 2 weken geleden naar Turkije drie weken daar voor was ze naar amirka gegaan en nu is ze naar Kenia met de baby de mevrouw had veel ruzie in een jaar met mensen ze had zo een meisje van 14 jaar geslagen toen moest dat meisje gaan liegen dat haar tante niet haar had gelagen en dr baby is nog maar klein om hellemaal naar Afrika tegaan zielig .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *