Speciale uitgave Den Haag Centraal over 50 jaar World Forum The Hague

Den Haag Centraal World Forum The Hague 50 jaar, Bron: World Forum The Hague (gestuurd op 11-5-18 door Diana Weber)

In mei krijgt het jubileumjaar van World Forum The Hague groots aandacht in een speciale uitgave van de krant Den Haag Centraal. Een gezamenlijk project van World Forum en Den Haag Centraal. Deze krant zal op 17 mei 2019 verschijnen.

Iedereen in Den Haag kent het karakteristieke gebouw van World Forum The Hague, dat nu bijna een halve eeuw geleden verrees als Nederlands Congresgebouw. Iedereen heeft ook wel een herinnering aan een bijeenkomst, concert of voorstelling in een van de vele zalen van het complex. Of het nu gaat om een bijzondere film in De Uitkijk, een mooie editie van North Sea Jazz waar James Brown en vele anderen optraden, of om een concert van het Residentie Orkest in de Prins Willem-Alexanderzaal.

Daarnaast was het gebouw altijd een nationaal en internationaal podium voor congressen. Die rol is de afgelopen tien jaar, met de groei van Den Haag als stad van vrede en recht, steeds belangrijker geworden. Het mooiste van World Forum The Hague is dat we er allemaal iets mee én aan hebben. Er wordt beleving gegeven en tegelijkertijd werkgelegenheid gecreëerd. World Forum is een beetje van iedereen, elke steen van dit blauwe gebouw is als een bouwsteen voor de toekomst van onze stad Den Haag. Daarom nodigt World Forum Den Haag massaal uit om gezamenlijk het 50 jarig jubileum te vieren op 16 maart 2019. Beleef nog één keer de tijd van je leven op een dag waar 50 jaar aan evenementen centraal staat. Beleef jazz, dance, ontmoet (oud) collega’s en deel verhalen, 16 maart 2019, een dag om alvast te noteren in de agenda!

Speciaal voor de viering van 50 jaar World Forum The Hague is er een website ontwikkeld. Hier kunt u verhalen uit de geschiedenis van het congresgebouw lezen, foto’s terugkijken van de opening in 1969, en oude posters en tickets bewonderen. Heeft u zelf een mooi verhaal over World Forum dat u met ons wilt delen? Zend uw verhaal dan nu in!

6856 getoond, 98 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *