Speelt u straks mee in het Ondernemers OCKest van Ockenburgh?

Foto: Arie Mos

Foto: Arie Mos

Muziek maken verbindt. Samen musiceren schept een sfeer van gemeenzaamheid, legt zielsverwantschappen bloot en doet vriendschappen ontstaan. Voor ondernemers is gezamenlijk muziek maken dan ook de mooiste manier om daadwerkelijk met elkaar in contact te komen. Dat is het idee achter het plan voor een orkest, dat vorm zal krijgen op Buitenplaats Ockenburgh:

het Ondernemers OCKest.

Bent u ondernemer en speelt u piano, sax, gitaar of een ander instrument? Drumt u? Kunt u zingen? Meld u aan voor het Ondernemers OCKest en laten we spoedig samen komen om elkaar voor te spelen, de groep te formeren en te overleggen hoe het orkest kan worden vormgegeven. U en uw collega-ondernemers bepalen de omvang van het orkest en het genre van de muziek!

Over Buitenplaats Ockenburgh
Er is in Den Haag Zuid West een nieuwe genietplaats ontstaan: Buitenplaats Ockenburgh. Daar komen jaarlijkse duizenden mensen op af om te genieten van de natuur, muziek, theater, lekker eten en sport. De gemeente heeft de 17de eeuwse villa van buiten gerestaureerd en Stichting tot Behoud van Buitenplaats Ockenburgh (SHBO) restaureert de binnenkant, legt de tuinen aan, organiseert evenementen en stuurt de 150 vrijwilligers aan die zich inzetten om dit – voor Nederland unieke – burgerinitiatief te ontwikkelen. Zie www.buitenplaatsockenburgh.nl. Het plan om een ondernemersorkest op te richten sluit perfect aan bij de SHBO-doelstelling om Buitenplaats Ockenburgh een cultureel-maatschappelijke functie te geven.

Repeteren én optreden bij Ockenburgh
Naast de villa van Buitenplaats Ockenburgh staat een geavanceerde kas, waarin pop-up restaurant de Kasserie gevestigd is. Daar vindt wekelijks Jazz op Zondag plaats en eens per maand het Open OCK Podium, waar artiesten van allerlei pluimage optreden, van pop tot cabaret en van chanson tot klassiek. In de Kasserie kan het toekomstige Ondernemers OCKest gratis repeteren. Het enige wat we ervoor terug vragen is, dat het Ondernemers OCKest met enige regelmaat gratis in de Kasserie optreedt, waarbij de entreegelden ten goede komen aan SHBO. Uiteraard zult u deze gelegenheden niet voorbij laten gaan om uw muzikale prestaties door uw zakenvrienden en medewerkers te laten bewonderen, waarmee het Ondernemers OCKest in feite als een unieke, muzikale business club kan gaan fungeren. De kas is ’s winters verwarmd en er zijn ruime catering faciliteiten aanwezig.

Meld u aan voor het Ondernemers OCKest! Stuur een e-mail naar pmbogaards@casema.nl of chi@kabelfoon.nl. Bellen kan ook: 06-53197798

2250 getoond, 61 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *