“Spetterende” opening Carnivale 2012

Jaaaaa, het is zover! Het circus is weer in de stad!  De Carnivale is wetenschap. Ademen door je ogen. Vrouw met baard. Kleine menschen. De kermis van weleer was bizariteiten en excoten gemixed. Het kabinet der Anatomie is exclusief in Den Haag aanwezig. In de middag voor de kleinere mensjes maar in de avond… Komt dat zien Komt dat zien.

De Carnivale, om precies te zijn, vanaf vanmiddag gingen de deuren open van dit rariteiten kabinet, vanavond tot 24.00 uur en morgen en overmorgen van 14.00-24.00 uur.

Ik ben net terug met mijn jongste zoon (4 jr) die heeft zich zitten vergapen aan het “proefjeslab” waar hij voor zijn ogen water in een aquarium van kleur heeft zien veranderen en weer terug naar de orginele kleur. Mijn oudste zoon (14) zit er nog, die bleef zich verwonderen over “De Smid uit Oude Baksel” die samen met zijn dochter, muziek tovert uit oude sigaren dozen.

Na een overheerlijk kopje warme chocolademelk, MET slagroom, en uiteraard na 3x in de zweef of opgooimolen te zijn geweest, zit ik dit verslagje te maken……

Hop, de kleine straks naar bed, oma oppassen en papa weer snel naar het Huygenspark !!! samen met mijn oudste kijken naar “het Anatomisch Kabinet”,

Tot straks !

en morgen weer een verslag

3 thoughts on ““Spetterende” opening Carnivale 2012

  1. Hoe meer hoe beter, vanavond moest iedereen nog aftasten, maar morgen en zondag……….

    oei, oei, oei, ik zo om 12.00 komen !! ;-)) je hoeft toch geen kerst kado’s meer te kopen……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *