Stadsbestuur onderzoekt mogelijkheid attractietoren bij Binnenhof

Foto: Pixabay

De Haagse ondernemer en bekendste oliebollenbakker van Den Haag Jan Vermolen kwam een tijdje geleden op het idee om tijdens de renovatie van het Binnenhof een grote attractietoren te plaatsen in de buurt van het gebied. Bezoekers kunnen dan vanuit de toren een mooi blik werpen op de werkzaamheden en de stad. Het Haagse stadsbestuur heeft nu besloten de mogelijkheid voor een attractie te onderzoeken en laat het volgende weten: “Het college gaat gezamenlijk met het Rijksvastgoedbedrijf, ondernemers en toerisme-experts uit de stad in gesprek om te komen tot een stevig programma om voor, tijdens en na de renovatie periode minimaal net zoveel bezoekers naar het gebied rond het Binnenhof te trekken. De genoemde attractietoren, wordt meegenomen in deze planvorming.”

De hoop is dat een attractie, het hoeft niet per se een toren van 80 meter te zijn, ervoor zal zorgen dat het Binnenhof ook tijdens de jarenlange renovatie nog steeds evenveel bezoekers zal trekken.

Wat vind jij van het idee om tijdens de renovatie een attractie te plaatsen bij het Binnenhof? Zou jij de toren van 80 meter willen zien? Laat onder de blog een reactie achter!

3295 getoond, 66 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *