Stap uit je Stad op 17 en 18 juni 2017: 40 leuke uitjes in je eigen achtertuin

Stap uit je stad weekend 17 en 18 juni 2017 leuke uitjes

Ontdek in het weekend van 17 en 18 juni hoeveel er te beleven valt direct buiten je eigen woonplaats. Stap uit je Stad biedt 40 enorm leuke uitstapjes op een presenteerblaadje.

Maar liefst 40 bijzondere en leuke uitstapjes op een presenteerblaadje, dat biedt het Stap uit je Stad in het weekend op 17 en 18 juni 2017. Actief, recreatief, cultureel én voor alle leeftijden. Voor een uur, een dagdeel of een hele dag.

stap uit je stad 1

Leuke uitjes in de buitengebieden van de regio Rotterdam Den Haag. 21 gemeenten laten zien hoeveel leuks er te doen is in hun eigen ‘achtertuin’. Voor elke leeftijd is er iets te doen.

Een aantal van deze uitjes zijn specifiek voor dit weekend samengesteld, sommige kunnen ook daarna worden bezocht. Stap Uit Je Stad is een unieke co-creatie van bij de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) aangesloten gemeenten, marketingorganisaties en ondernemers uit het gebied. De buren, de gemeente Krimpenerwaard en de gemeenten in de Krimpenerwaard doen ook mee.

De leukste uitjes in de achtertuinen van Rotterdam en Den Haag. Voor elke leeftijd is er iets te doen. Van niet duur tot gratis. Dus waar wacht je op? Kom mee naar buiten en ontdek je achtertuin!

De leukste uitjes in de achtertuinen van Rotterdam en Den Haag. Voor elke leeftijd is er iets te doen. Van niet duur tot gratis. Dus waar wacht je op? Kom mee naar buiten en ontdek je achtertuin!

Allemaal in mooie buitengebieden van de regio Rotterdam Den Haag waarvan u het bestaan niet eerder ontdekte! Met Stap uit je Stad willen de 21 gemeenten in de regio de stedelingen laten ervaren hoeveel leuks er te doen is in hun eigen ‘achtertuin’. Van Voorne Putten tot Midden Delfland en van Maassluis tot Krimpenerwaard.

De activiteiten
In elke uitje werken een aantal organisaties samen aan een zo leuk mogelijk aanbod. Sommige activiteiten zijn actief: fietsen, kanoën, suppen, klimmen, raften, boogschieten, speuren, trailrunning, powerkiten en meer. Andere activiteiten zijn meer recreatief: lopend, per (huur)fiets, per fluisterboot, waterbus of per eend (2CV) genieten van de prachtige omgeving en smullen van lokale heerlijkheden. Weer andere uitjes zijn cultureel: met kunstroutes en tochten langs historische gebouwen.

Stap uit je stadVoor elke leeftijd is er iets te doen. Van niet duur tot gratis. In totaal zijn er 40 uitstapjes die je niet alleen een heel leuke tijd bieden, maar waardoor je ook je directe woonomgeving van haar mooiste kant leert kennen. Wie op 17 en 18 juni binnen blijft, doet zichzelf tekort!  Dus Stap uit je Stad!

De 40 uitjes zijn te vinden en te boeken op de website van Stap uit je Stad: www.StapUitJeStad.nl.

25364 getoond, 587 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *