Stem op jouw favoriete Haagse Nachtburgemeester kandidaat!

Foto: voormalige Nachtburgemeester Rene Bom en Monique Sluiter

Foto: voormalige Nachtburgemeester René Bom en Monique Sluiter

In 2018 is Den Haag op zoek gegaan naar de nieuwe Nachtburgemeester, de opvolger van René Bom. De Nachtraad heeft zeven geschikte kandidaten geselecteerd en nu is het de taak aan alle Hagenaars en Hagenezen om via een online stemronde hun favoriet te kiezen. Er kan gestemd worden vanaf vrijdag 2 maart 2018 via de website van Haagse Nachtburgemeester verkiezing.

Zeven kandidaten
Omroep West heeft de zeven kandidaten die een kans maken om de Nachtburgemeester van Den Haag te worden bekend gemaakt: Cary van Rheenen, Pat Smith, Remco Visker, Willem Verheij, Zamba-Jan Bakana, Sjoerd van Schuylenburch en Zoë van Eldik. De winnaar zal de functie voor de komende twee jaar gaan vervullen.

Verkiezingsdebat en verkiezingsnacht
Op vrijdag 16 maart vindt er een verkiezingsdebat plaats op de Grote Markt. Aan de hand van jullie stemmen en die van de Nachtraad wordt de nieuwe Haagse Nachtburgemeester gekozen. De uitslag wordt op zaterdag 17 maart tijdens de Verkiezingsnacht in het Paard van Troje bekend gemaakt.

Wie moet volgens jou de volgende Haagse Nachtburgemeester worden? Laat het ons weten in een reactie onderaan het bericht!

 

4328 getoond, 716 bekeken

9 thoughts on “Stem op jouw favoriete Haagse Nachtburgemeester kandidaat!

  1. Wat een slechte lijst, de helft ken ik niet eens en wanneer kom je deze mensen tegen in het uitgaansleven van Den Haag….Ik mis Joop van der Zwan( a.k.a Joop Buyt) in deze lijst, die is voor mij de ultieme nachtburgemeester……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *