Steun Ockenburgh en stem!

De Tweede Kamerverkiezing is achter de rug, maar er loopt nog een andere verkiezing. Die van het beste burgerinitiatief van Nederland, van Kern met Pit. Ook Buitenplaats Ockenburgh is in de race. De vervallen villa wordt dankzij een initiatief van betrokken burgers opgeknapt. Het casco is alweer op orde. Door de inzet van een grote groep vrijwilligers is Ockenburgh al tot leven gekomen en de tuin opgeknapt. De revitalisering gaat door. Stichting tot Behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh neemt binnenkort de villa over van de gemeente Den Haag en gaat dan met de binnenkant aan de slag.

Kern met Pit Steun OckenburghAl uitgeroepen tot de nummer 1 van Zuid-Holland, gaat het er nu om om ook de landelijke finale te winnen. Daar is steun voor nodig. Daarom mijn verzoek: stem op Ockenburgh.

1197 getoond, 82 bekeken

2 thoughts on “Steun Ockenburgh en stem!

  1. Helaas. Ondanks grote inzet en steun van velen heeft de Stichting tot Behoud van de Buitenplaats Ockenburgh (SHBO) niet de landelijke finale van Kern met Pit gewonnen. Tot beste burgerinitiatief van Nederland is het project ‘Mach Mit !!’ van de Achterhoekse Vereniging Leefbaarheid Netterden verkozen. Namens SHBO zeg ik allen die SHBO hebben gesteund van harte dank. SHBO gaat na even slikken opgewekt en positief door. De uiteindelijke hoofdprijs is namelijk niet die van Kern met Pit, maar het herstel en behoud van Villa Ockenburgh vóór en dóór de buurt. Dat blijven we samen doen! Kom gewoon eens buurten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *