Sushi Festival JOY 2018 in Westbroekpark afgelast!

Foto: Pixabay (agekunst)

We hebben helaas slecht nieuws voor alle sushi liefhebbers in Den Haag! Gisteren is bekend gemaakt dat de vergunning voor het Sushi Festival Joy 2018 door het college is geweigerd. Het festival had van vrijdag 8 juni t/m zondag 10 juni 2018 plaats moeten vinden in het Haagse Westbroekpark.

In een visie, vastgesteld door de gemeenteraad op basis van wensen van omwonenden van het Westbroekpark, is aangegeven dat er in het park slechts twee evenementen per jaar plaats mogen plaatsvinden: De Parade en Festival TREK.  De rechter oordeelde dat het besluit niet aan de verordening getoetst is en onvoldoende gemotiveerd is, maar de rechter vond het te ver gaan om een voorlopige vergunning te verlenen.

Teleurgesteld

De organisatie van Sushi Festival Joy laat weten zeer teleurgesteld te zijn in de gang van zaken. Niet alleen voor de duizenden bezoekers, maar ook voor het entertainmentteam, personeel en gedupeerde deelnemers.
Bron: persbericht

Vind jij ook dat in het Wetsbroekpark maar een beperkt aantal evenement per jaar georganiseerd mogen worden? Laat jouw reactie achter onderaan het bericht!

3518 getoond, 297 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *