SVV Scheveningen wint finale DDD Award 2017

Foto: Devery Winter

Foto: Devery Winter

Voetbalvereniging en Buurthuis van de Toekomst SVV Scheveningen heeft afgelopen vrijdag 3 november de tweede editie van de DDD Award gewonnen. Voorzitter Ron Kleijn kreeg de eer om de trofee en de cheque voor 10.000 euro in ontvangst te nemen en kreeg tot op de koop toe een bosje bloemen mee.

Coaching
De DDD (Dromen, Denken, Doen) Award is een initiatief dat Haagse ondernemers koppelt met Haagse inwoners om samen maatschappelijke problemen op te lossen. Leergilde Plus, het initiatief van SVV Scheveningen, streeft ernaar Scheveningse jongeren zichzelf te laten ontdekken en ze middels coaching te helpen bij hun ontwikkeling.

De finale van de DDD Award vond dit jaar wederom plaats tijdens het Ondernemersplein in Den Haag. SVV Scheveningen nam het in de finale op tegen drie andere Haagse ondernemingen: VIETS, The Hague Youth Factory en Haagsche Schil (wildcard). Het was vooral het passievolle en sterke betoog van voorzitter Kleijn die de jury ervan wist te overtuigen dat Leergilde Plus het beste initiatief is.

Winnaar DDD Award 2017 Ron Kleijn Fotograaf: Rene Zoetemelk

Winnaar DDD Award 2017 Ron Kleijn Fotograaf: Rene Zoetemelk

Winnaar en jury DDD Award 2017 Fotograaf: Rene Zoetemelk

Winnaar en jury DDD Award 2017 Fotograaf: Rene Zoetemelk

Tot volgend jaar
De tweede editie van de DDD Award zit er nu op, maar ook volgend jaar keert de DDD Award terug. Iedere editie van de DDD Award begint met het inzamelen van maatschappelijke problemen. Heb jij een droom die bij verwezenlijking Den Haag nog beter kan maken? Vergeet deze dan vooral niet in te zenden tijdens de inzamelingsronde van de volgende editie!

2350 getoond, 79 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *