Terug in Happy Harcore-modus met concert Charly Lownoise @ Saturnus

548A7898-bewerkt Charly Ricardo Publiek by Marcus Roelofs_1
Het Popagenda Scheveningen-project, ‘Popagenda Presenteert een Scheveningse Artiest’, zorgt met Charly Lownoise op zaterdag 23 december 2017 voor een avond van Happy Hardcore-nostalgie in de Saturnus. Een avond met een super sfeer en een berg van energie op- en voor het podium. Charly, Syzz en Andor waren AAN!!!

Andor bouwt spanning op
548A7846-bewerkt Andor by Marcus Roelofs_1
Om de avond te openen is er bij de meeste dj’s wat spanning. Het eerste half uur dat DJ en producer Andor van Reeven zijn digitale platen door het publiek laat knallen moet er nog een groot deel van het publiek binnenkomen. Maar na dat eerste half uur is het al snel een volle grote zaal van Poppodium Saturnus. En bij het voller worden van de zaal gaan er ook steeds meer handen de lucht in en de voeten van de vloer. Vette tracks komen voorbij. Oordoppen in, camera klaar en gaan!!! Lekkere set en mooie opbouw naar de volgende dj…. Syzz….!

Syzz bouwt verder met zijn grooves
548A7864-bewerkt Syzz by Marcus Roelofs_1Syzz neemt de set van Andor over en BAM… andere stijl en ook weer een lekker knal- en gaan gehalte! Scheveninger Ryan Fieret, oftewel topdj Syzz, staat op het podium te knallen als een malle. Deze internationaal steeds groter wordende dj staat nu in plaats van voor tig-duizend mensen te draaien,  voor een vol Saturnus: hoe cool is dat?! Met beats die ik de laatste tijd steeds vaker hoor (beetje bubbling, asian achtige beats) gaan knieën en heupen los. De sfeer wordt alleen maar beter en beter. Bizar eigenlijk, lijkt wel een privé-concert (voor zo’n 200 mensen) met zulke vette dj’s. Wat een vette combi van dj’s… en dat gezegd wordt het tijd voor ……

548A7921-bewerkt Charly Ricardo Tamara by Marcus Roelofs_1Charly Lownoise en Ricardo Moreno draaien de beats BAM Dwars door het dak!
Als afsluiter van ruim twee uur gaan de beats van en door Charly Lownoise dwars door de grote zaal van Saturnus. De bassen geblokt door het uit hun dak gaande publiek, dat trouwens van echt alle leeftijden is. Wat weer laat zien dat muziek niet leeftijdsgebonden is. Iedereen gaat los.

Charly draait een groot gedeelte van zijn set met Ricardo Moreno, waar hij pas een heel vet nieuw project mee heeft gemaakt. Deze diehards in de housescene hebben met zangeres Tamara Puffer een nieuwe track gemaakt waar deze avond wat beelden voor worden geschoten. Niet om er alvast wat over te vertellen… maar de mannen starten de track in, geven de microfoon aan Tamara en hoppa…. los!!!

Het is echt een supervette track… (ook aan de reactie van het publiek te zien!). Hierna gaat het nog losser. Vlogster Alennah van Wijk en Nicky Hartog hebben vooraf wat beelden geschoten van de dj’s en staan nu, met draaiende camera, vol mee te bouncen op de beats. Alsof de mensen zich hebben ingehouden voor het nieuwe nummer. Tot sluitingstijd staan de mannen op het podium de energielevels tot boven het dak te draaien, rechtstreeks de atmosfeer in, om duidelijk te maken waar het feest is. Nou, HIER is dat feest!

Op naar een volgend jaar met weer mooie optredens in Poppodium Saturnus te YMCA!
Op naar veel nieuwe muzikale producties van Popagenda Scheveningen!
Op naar nieuwe optredens en producties van Andor van Reeven, Syzz, Ricardo Moreno en Charly Lownoise!

Op naar nieuwe vette partyvlogs van Alenna van Wijk!

Een mooie afsluiter van Popagenda Scheveningen Presenteert….
Thanks allemaal voor de energie!

Tekst: Iwan de Brabander
Foto’s: Marcus Roelofs

4252 getoond, 185 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *