The Boulevard of Golden Music op Kijkduin: kick-off op 24 juni

The Magic Strangers treden op in Kijkduin

Badplaats Kijkduin ondergaat de komende jaren een ware metamorfose. Tijdens deze herontwikkeling blijft Kijkduin evenwel de kleinschalige, gastvrije familie badplaats waar je jaarrond van alles kunt beleven  En niet onbelangrijk: ook het parkeren is nog steeds gratis. Zondag 24 juni a.s. gaat het muziekevenement ‘The Boulevard of Golden Music’ weer van start op Kijkduin. 

De Boulevard of Golden Music

The Magic Strangers treden op in Kijkduin. De Boulevard of Golden Music op Kijkduin is binnen de Haagse regio, maar ook ver daarbuiten, inmiddels een waar muzikaal begrip geworden. De afgelopen jaren hebben tienduizenden mensen genoten van popmuziek uit de gouden periode van de pop en rock ’n rollOok komende zomer kunt u weer genieten van uitstekende muzikanten van naam en faam. 

Bands en acts die een nostalgisch muzikaal verleden naar het heden zullen tillen en u laten hunkeren naar de tijd van petticoats en vetkuiven, Puch, Zundapp en Kreidler, de twist en shake rattle & roll. Uit een tijd dat ‘geluk nog heel gewoon was’

The Magic Strangers

Zondag 24 februari a.s. doet de band ‘THE MAGIC STRANGERS’ een optreden op Kijkduin. Er zal eveneens een support-act optreden. De aanvang van het evenement is 15.00 uur tot pakweg 18.00 uur. De lokatie is ter hoogte van het voormalige pannenkoekenrestaurant aan het begin van de boulevard.

De band was in de jaren zestig een bekende Haagse Rockband met als thuishonk de “Oude Marathon Rolschaatsbaan” Ook buiten de regio Den Haag waren ze bekend. Er werd voor die tijd een unieke tournee gemaakt naar Engeland. Zo speelden ze in november 1965 in diverse clubs waar ook de bekende Engelse bands regelmatig speelden. Er werden diverse platen opgenomen en ook waren ze te horen op radio en tv zoals in december 1964 tijdens de Anneke Grönloh Kerstshow, Avro’s Combo TV met Jos Brink en in de Eddy Go Round Show. De afgelopen jaren speelden ze voor een grote aanhang regelmatig bij Sociëteit Engels in Den Haag.

De legendarische muzikanten van toen bundelen deze zomer opnieuw hun muzikale krachten met een talentvolle jonge generatie, dit in samenwerking met het Haags Pop Centrum. Dit zal wederom verrassende optredens brengen. De presentatie en organisatie is in handen van Boudewijn en Esther Regenbogen, Els de Wit en Martin Reitsma. In samenwerking met de Stichting Beach Resort Kijkduin, de ondernemers van Kijkduin en 2 Inspire wordt het opnieuw een bruisend en zinderend seizoen.

Kom deze zomer genieten op Kijkduin van gezellige horeca, strand, duin en zee én aansprekende evenementen.

Foto bij dit artikel is van Cobie Damen.
Meer info: http://www.kijkduin-bad.nl/

 

3405 getoond, 735 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *