From bean to bar: heerlijke chocolade voor een eerlijke prijs

from bean to bar chocolate shop
Chocoladeliefhebbers opgelet: Den Haag is een nieuw chocoladeparadijs rijker!
Chocoboetiek en webshop The Chocolate Shop is in augustus geopend. Voortaan kun je de meest bijzondere en schitterend verpakte chocolade gewoon online bestellen. Als je in Den Haag woont en de code ‘ohohchoco’ invoert, wordt je bestelling zelfs gratis met de fiets of de uberhippe 100% electrische Volkswagen E-Golf bezorgd. Nog beter: bezoek het charmante winkeltje van Raymond en Sanna en laat je verleiden door de beste, eerlijke chocolade. Proeven mag altijd!

from bean to bar chocolate shop

The Chocolate Shop verkoopt alleen chocolade waarvan bekend is waar de cacaobonen vandaan komen, hoe de werkomstandigheden zijn en hoe het productieproces verloopt. Transparant en traceerbaar dus. 100% slavenvrij en met de hand in prachtig papier verpakt. Een lust voor het oog. Mooi om te geven, te ontvangen en te eten natuurlijk.

Ray Soerodikromo en zijn vrouw Sanna van der Geld weten alles van chocolade. Ze mogen zich zelfs chocoladesommeliers noemen! Ray: “We kunnen goed proeven. Al proevend en ruikend kunnen we vaststellen of chocola van goede kwaliteit is en bij welke wijn of thee hij het best tot zijn recht komt.”

from bean to bar

Omdat koffie bijdraagt aan de smaakbeleving van chocola, is er ook koffie te koop uit diverse werelddelen en van lokale branders. “We zijn een speciaalzaak. We staan voor goed eten en bewust leven. Goede chocolade is goed voor je lichaam. Onze chocolade bevat biologische ongeraffineerde rietsuiker. Als je die eet, krijg je geen suikerpiek. En de cacao zorgt onder andere voor de aanmaak van serotonine, het hormoon dat je lichaam in staat van verliefdheid brengt. Een of twee stukjes per dag zijn voldoende, meer heb je niet nodig.” Goed nieuws toch? Voor een reep van 70 gram betaal je tussen de vier en negen euro.

from bean to bar chocate shop

The Chocolate Shop
Maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 – 17.00 uur.
Limoenhof 1 (nieuwbouw: vlakbij de Mient in de Vruchtenbuurt), Den Haag
www.thechocolateshop.nl

 

 

 

7815 getoond, 352 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *