The Hague Indian Fair is meer dan een ontmoetingsplek

the hague indian fairVoor de 3e keer wordt dit jaar op 1 en 2 oktober 2016 de The Hague Indian Fair gehouden. Kunst, cultuur, gezondheid, eten, toerisme en nog veel meer op één Haagse locatie. Een aangenaam samenzijn voor alle leeftijden en culturen in een kleurrijke, verrassende ambiance.

The Hague Indian Fair meer dan een ontmoetingsplek

Voor de deelnemers en gasten wil The Hague Indian Fair meer zijn dan een ontmoetingsplek. Deze gelegenheid kan uitstekend benut worden om de vele mogelijkheden te verkennen voor handel en samenwerking, uitwisseling van kennis en expertise. The Hague Indian Fair is een nieuw podium voor Indiase cultuur maar beoogt zeker ook een impuls te zijn voor handelsbetrekkingen tussen India en Nederland. Deze betrekkingen bestrijken een breed gebied; van agrarische samenwerking tot culturele uitwisseling. The Hague Indian Fair maakt dit zichtbaar en toegankelijk voor een groot publiek en er zullen optredens zijn van nationale en internationale artiesten. Met als dit jaar de muscial Beyond Bollywood als hoogte punt.

Een wereld vol glitter en glamour

Taj Events neemt je mee in een wereld vol glitter en glamour. Een gloednieuwe musical viert de kleurrijke, uitbundige en culturele geschiedenis van India. Na al 60 optredens in de Londense Palladium met meer dan 50.000 toeschouwers, komt de the hague indian fairmusical naar Nederland. Beschreven als niet alleen een musical, maar tevens een theatrale ervaring nooit eerder gezien buiten een Bollywood film, vertelt het verhaal van Shaily Shergill die haar huis in München verlaat om naar India te reizen en te voldoen aan de laatste wens van haar moeder. Beyond Bollywood brengt een kwartet van legendarische Bollywood kunstenaars samen. De musical is geschreven, gechoreografeerd en geregisseerd door choreograaf en voormalig popster Rajeev Goswami. Voorzien van teksten van Bollywood’s bekende Irfan Siddiqui en de originele muziek is geschreven door het duo Salim-Sulaiman, die tal van Bollywood hits hebben gescoord. Kom en beleef India als nooit van te voren.

Kijk hier voor meer informatie.

4583 getoond, 103 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *