The Hague & Partners onder één dak in Toren C

Berlagehuis den haag
The Hague & Partners is een alliantie van The Hague Business Agency, The Hague Marketing Bureau en The Hague Convention Bureau. Elk heeft een eigen werkterrein, maar het gezamenlijk doel is meer bedrijvigheid en banengroei in stad en regio. Steenworp vormt hierin een belangrijke schakel als adviseur over vestigingslocaties.

Om de samenwerking verder te versterken is besloten alle partners op één locatie te huisvesten. Vaak overlappen werkzaamheden elkaar en zijn twee of meer partners bij projecten betrokken. Fysieke nabijheid vergemakkelijkt samenwerking. Ook kunnen efficiency-voordelen worden behaald door diensten en apparatuur te delen.

Vrijdag 16 november 2018 was D-day. Maandag 19 november 2018 waren de verhuisdozen uitgepakt en de medewerkers en systemen weer operationeel.

The Hague & Partners
WTC Toren C,
Prinses Beatrixlaan 582,
2595 BM Den Haag.

www.thehague.com
info@thehague.com

OP ZOEK NAAR HUISVESTING VOOR UW BEDRIJF?
Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden. Neem contact op via de website, info@Steenworp.nl of 070-3141516.

371 getoond, 34 bekeken

One thought on “The Hague & Partners onder één dak in Toren C

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *