TINK 2017 – Stem op de mooiste etalage!

Foto: Persbericht Tink

Foto: Persbericht Tink

Van vrijdag 8 t/m maandag 25 december kan je tijdens TINK 2017 in de Haagse Binnenstad gaan genieten van bijzondere en spetterende etalages! Ondernemers worden uitgedaagd om de mooiste, meest creatieve en inspirerende winkeletalage te creëren. Dit is alweer de zesde editie van de TINK Amazing Shop Windows en dit jaar is het thema: ‘Stars’. We zijn benieuwd wat de deelnemers ons dit jaar gaan laten zien!

Schitterende prijzen
De etalagewedstrijd TINK 2017 start op dit jaar op 8 december en op 21 december worden de winnaars bekend gemaakt. Niet alleen een jury beoordeelt de etalages maar ook het publiek kan stemmen voor de publieksprijs. Winkelend publiek maakt daarnaast kans op shoptegoed t.w.v €150 door de verschillende routes door de Binnenstad te lopen en te stemmen.

Vind Tinkerbell
Dit jaar is het figuurtje Tinkerbell wederom in één van de vele etalages verstopt! Vind Tinkerbell en win mooie prijzen. Met dank aan een flyer met daarop een route langs alle deelnemende winkels hoeft het publiek geen etalage te missen. De etalages zijn nog t/m 25 december te bewonderen.

Kijk hier voor meer informatie over TINK 2017 in Den Haag.

 

1089 getoond, 106 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *