TK Maxx Den Haag: vijf leuke feitjes over de nieuwe prijzenknaller

TK Maxx

Foto: Facebook/TKMaxx.nl

We hebben er lang naar uitgekeken, maar morgen is het eindelijk zover. Den Haag verwelkomt een nieuwe Amerikaanse keten: TK Maxx!

TK Maxx Nederland opent morgen, 20 oktober 2016, de deuren van haar nieuwste filiaal in Spuimarkt Den Haag. Omdat het niet iedere dag is dat het centrum van Den Haag verrijkt wordt met zo een unieke winkel, leek het me geinig om even in de achtergrond te duiken van deze bijzondere keten. Zie onder vijf leuke feitjes over TK Maxx die je vast nog niet wist.

1. Back with a vengeance!
De Amerikaanse winkelketen opende in 1998 al eens eerder winkels in Nederland. Deze gingen echter dicht in 2001 wegens slechte verkoopresultaten. Tijd voor een tweede kans!

2. You feeling lucky, punk?
Om de opening te vieren, wordt er tijdens de grand opening een ‘Labels I love’ competitie gehouden. Proef je geluk en ga op zoek naar het winnende label. TK Maxx beloont je met superleuke prijzen!

3. I’ve been around for a long long year
Aan het eind van deze maand zullen er in totaal 5 TK Maxx filialen in Nederland zijn. De eerste winkel van TK Maxx Nederland werd in 2015 geopend in Eindhoven. Naast de winkel die morgen in Den Haag opent, wordt op 27 oktober 2016 ook in het Limburgse Heerlen een filiaal geopend. De overige twee filialen vind je in Rotterdam en Groningen.

4. Show me the money!
Bij de TK Maxx ben je niet alleen aan het juiste adres voor mode, maar ook speelgoed, woonartikelen en ga zo maar door. Wat de keten vooral zo bijzonder maakt, zijn de fikse kortingen op A-merken. TK Maxx koopt artikelen namelijk rechtstreeks in bij merkfabrikanten. Hierdoor kun je straks tot wel 60 procent besparen op een aankoop.

5. This world ain’t big enough for the both of us!
De Primark Den Haag bevindt zich op slechts 50 meter afstand van de nieuwe prijzenknaller. O jee… nu maar hopen dat er straks geen burenruzie ontstaat :(

Lees ook: bijzondere bedrijven in Den Haag uitgelicht

 

22308 getoond, 3360 bekeken

3 thoughts on “TK Maxx Den Haag: vijf leuke feitjes over de nieuwe prijzenknaller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *