Tussenstand Uitblinker: Anneke de beste tweedehands-kledingwinkel?

Foto: DWilliams (Pixabay)

Foto: DWilliams (Pixabay)

De beste tweedehands-kledingwinkel van Den Haag: daar draait het om tijdens de Uitblinker-verkiezing van deze maand. Vintagekleding is een echte hype. Ook in Den Haag zijn ongelooflijk veel winkels die de mooiste kledingstukken en accessoires aanbieden. En dat voor een klein prijsje! Veel tweedehands-kledingwinkels vallen niet direct op. Je moet ze ontdekken. Wij hebben nu voor jullie het werk gedaan. Volgens ons zijn dit zaakjes die iedereen eens moet bezoeken. De verkiezing is nu al een tijdje bezig. Het is dus hoog tijd om de tussenstand bekend te maken!

Op nummer 1 staat nu Anneke! Deze tweedehandswinkel bestaat al sinds 1980 in het Statenkwartier. Bij Anneke is veel kinder-, baby-, en dameskleding te vinden. Ieder seizoen is er een grote nieuwe collectie aan kleding te vinden. De winkel is ingericht op gezelligheid en er is een kinderhoekje in de winkel. Gezellig shoppen dus.

Op nummer 2 Jack by Jackie. Een hippe, stijlvolle winkel met verschillende merken en stijlen. De kleding is bij Jack by Jackie zorgvuldig geselecteerd op merk, kwaliteit en prijs. Voor tijdloze of moderne vrouwenkleding ben je hier aan het goede adres. Ook accessoires zijn veel te vinden. Bij Jack by Jackie gaan de medewerkers graag op zoek naar hetgeen wat jij zoekt.

Op nummer 3 Second Hand Rose. Dit is een erg bekende tweedehands-kledingwinkel in Den Haag. Een winkel met de meest dure en chique merken voor dames. Merken als Ralph lauren, Dior en Versace staan centraal. De winkel bestaat momenteel 38 jaar. Voor koop en verkoop van mooie kleding is Second Hand Rose een goed adres.

Op nummer 4 Penny Wise. Een chique winkel met veel luxe merken zoals Chanel, Prada en Hermès. Voor mooie klassiekers kunt u hier vaak terecht. Penny Wise heeft het hele jaar door een wisselende collectie, van modern tot klassiek. Al 28 jaar bestaan zij in Den Haag.

Wat vind jij de allerbeste tweedehands-kledingwinkel van Den Haag? Stemmen kan onderaan dit bericht tot vrijdag 26 september 2015 om 10.00 uur. Die dag maken wij bekend wat volgens jullie de beste tweedehands-kledingwinkel van Den Haag is. Staat jouw favoriet er nog niet tussen, nomineer die dan door een reactie met korte motivatie onder dit artikel te plaatsen. Dan voegen wij deze toe aan de poll.

Uitblinker
De winnaar van de verkiezing kronen we tot DenHaagDirect Uitblinker. Dit bedrijf ontvangt een heerlijke taart van Maison Kelder en een DenHaagDirect-stickerpakket van Stickers That Stick. Tevens schrijven we een leuke blog over de winnaar en zetten we deze een week lang prominent op onze website.

Wat is de leukste tweedehands-kledingwinkel?

  • Jack by Jackie (11%, 30 Stemmen)
  • Penny Wise (1%, 4 Stemmen)
  • Anneke (71%, 194 Stemmen)
  • Second Hand Rose (14%, 38 Stemmen)
  • ReShare Store (1%, 2 Stemmen)
  • Anders, voeg hieronder jouw suggestie toe (1%, 4 Stemmen)

Aantal stemmen: 272

Laden ... Laden ...

323 getoond, 85 bekeken

2 thoughts on “Tussenstand Uitblinker: Anneke de beste tweedehands-kledingwinkel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *