Tussenstand Uitblinker: het lekkerste vegetarische restaurant in Den Haag

Foto: Unsplash.com (Jackeline Slack)

Foto: Unsplash.com (Jackeline Slack)

Voor de Uitblinker verkiezing van februari 2018 zijn wij op zoek naar het lekkerste vegetarische restaurant in Den Haag. We begonnen met vier genomineerden, maar zitten inmiddels al op tien restaurants. Zo zie je maar dat Den Haag genoeg alternatieven biedt wanneer je een dagje vlees wilt overslaan. De huidige top drie: Hortus loopt voor met liefst 247 stemmen, gevolgd door De Hagedis met 140 stemmen en Symbiose met 83 stemmen.

Ondanks de ruime voorsprong van Hortus kan natuurlijk in één week van alles gebeuren, dus waar wacht je nog op? Je hebt tot vrijdag 2 maart 2018 om 12.00 uur de tijd om te stemmen op jouw favoriet!

De huidige top 3 Uitblinker: wat is het lekkerste vegetarische restaurant in Den Haag?

1. Hortus – Anna Paulownaplein 3
Een vegetarische restaurant zonder een zonder geitenwollensokken sfeer! Hortus bewijst dat een restaurant zonder vis en vlees ook hip en lekker kan zijn. De kaart staat vol lekkere broodjes, eitjes, soep, salades en warme gerechten.
Heerlijke originele gerechten, voor zowel lunch als diner een echte aanrader!
Ook voor niet vegetariërs; je krijgt de prachtigste uitgebalanceerde verrassingen op je bord. De locatie is ook top, het terras aan het Anna Palowna plein is heel gezellig!
– Elisabeth de Lange

2. Restaurant Hagedis – Waldeck Pyrmontkade 116
Restaurant Hagedis bestaat al sinds 2004 en is onderdeel van woon-werkgemeenschap De Grote Pyr. In de Hagedis wordt er vegetarisch en veganistisch gekookt en dat doen ze met biologische, seizoensgebonden producten. Mensen zijn dolenthousiast over de heerlijke gerechten en de huiselijke sfeer van het restaurant.
Het eten bij De Hagedis is echt zó heerlijk! Vriendelijk personeel in een leuke ambiance. Ik zou wensen dat ook de ‘niet-vegetarische’ restaurants zo’n verscheidenheid aan groenten en kruiden en specerijen op een bord zouden toveren!
– Petra Reijrink

3. Symbiose – Galileistraat 160
Symbiose houdt van mooie, biologische ingrediënten en gekke smaakcombinaties. Een gezellig en creatief vegetarische restaurant midden in een woonwijk, waar gasten zich door de huiselijk sfeer van het restaurant snel op hun gemak voelen. Mensen komen dan ook graag terug bij Symbiose voor een gezellige avond!
Achter al die vriendelijke bescheidenheid gaat een topklasse schuil waar de gasten middels een sublieme smaakbeleving deelgenoot van worden. Een adresje om steeds terug te keren. Fijne bediening met passie voor het vak.
– Eric Wisse

Je kunt nog 2 maart 2018 stemmen
Onderaan deze blog kun je op jouw favoriete vegetarische restaurant in Den Haag stemmen. De stemronde loopt tot 2 maart 2018 en stopt uiterlijk 12.00 uur. Met nog een hele week te gaan, kan er uiteraard nog veel veranderen. Jij bepaalt welke Haagse vegetarische restaurant straks heerlijk mag genieten van de Maison Kelder Uitblinker taart, door onder of rechts op de homepage te stemmen.

Tevens schrijven we een leuke blog over de winnaar en zetten we deze een week lang prominent op onze website. Wil je zelf nog een andere vegetarische restaurant in Den Haag nomineren? Laat dan in een reactie hieronder weten welke zaak dat is! Geef daarbij ook aan waarom je deze wilt nomineren. Reacties met originele motivatie voegen wij toe aan de verkiezing.

Wat is het lekkerste vegetarische restaurant in Den Haag?

 • De Vegetarische Snackbar - Stationsplein 5A (16%, 136 Stemmen)
 • Hortus - Anna Paulownaplein 3 (30%, 261 Stemmen)
 • Love & Peas - Weimarstraat 37A (8%, 73 Stemmen)
 • Veggies on Fire - Beeklaan 385 (4%, 39 Stemmen)
 • Symbiose - Galileistraat 160 (12%, 106 Stemmen)
 • Eethuis de Zon - Dunne Bierkade 13 (1%, 7 Stemmen)
 • Restaurant Hagedis - Waldeck Pyrmontkade 116 (18%, 154 Stemmen)
 • The Leaf - Spui 235A (6%, 55 Stemmen)
 • FOAM - Frederikstraat 44 (3%, 25 Stemmen)
 • De Wankele Tafel - Mauritskade 79 (0%, 4 Stemmen)
 • Anders, omdat... (2%, 15 Stemmen)

Aantal stemmen: 875

Laden ... Laden ...

961 getoond, 688 bekeken

2 thoughts on “Tussenstand Uitblinker: het lekkerste vegetarische restaurant in Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *