Tussenstand Uitblinker: Wat is de lekkerste snoepwinkel in Den Haag?

Foto: Pixabay (pixelia)

Foto: Pixabay (pixelia)

Voor de Uitblinker van april zijn we op zoek naar de lekkerste snoepwinkel in Den Haag!
De uitgelezen kans voor iedereen die van zoet houdt om te ontdekken wat onze stad te bieden heeft. De huidige top drie: ’t Haagsch Snoephuis staat eerste en heeft maar liefst 335 stemmen, gevolgd door CandyBeach Scheveningen met 148 stemmen en Snoeppaleis Knorretje met 57 stemmen.

Met nog maar één week te gaan lijkt ’t Haagsch Snoephuis af te struinen op een overwinning. Maar bij de Uitblinker verkiezing kan er in een korte tijd nog van alles gebeuren. Jouw stem kan de beslissende factor zijn! Waar in Den Haag serveren ze volgens jou de lekkerste pannenkoeken? Je hebt tot vrijdag 3 april 2018 om 12.00 uur de tijd om te stemmen op jouw favoriet!

De huidige top 3 Uitblinker: Wat is de lekkerste snoepwinkel in Den Haag?

1. ‘t Haagsch Snoephuis – Frederik Hendriklaan 123a
’t Haagsch Snoephuis is een klein, knus snoephuisje met talloze mogelijkheden! Een smaakvolle snoepwinkel met een breed assortiment aan snoep: schepsnoep, kermis snoep, spek, snoeptaartjes, snoepboeketjes en noem het maar op. Wil je van alles een beetje? Je hebt hier keuze uit ruim 75 soorten schepsnoep. Waar wacht je nog op? Scheppen maar!

2. CandyBeach Scheveningen – Keizerstraat 150a
Nog maar kort open en nu al populair onder de mensen in Den Haag en Scheveningen! Een tijdloze snoepwinkel voor jong en oud waar je ook heerlijke “ouderwetste snoepgoed” kunt vinden. De bezoekers zijn zeer te spreken over de goede service van CandyBeach Scheveningen. Een mooie aanwinst voor de Keizerstraat

3. Snoeppaleis Knorretje – Betje Wolffstraat 187
Snoeppaleis Knorretje is een gezellig snoepwinkeltje in Moerwijk. Ze verkopen hier allerlei soort snoep: stuks-, schep-, gelatine, suikervrije snoep en noem het maar op. Ook voor traktaties en speciale gelegenheden ben je hier aan het juiste adres! Hebben ze niet datgene wat je zoekt? Dan denken ze graag mee aan een oplossing! De klanten zijn dan ook zeer te spreken over de service die ze bij Snoeppaleis Knorretje krijgen.

De rest van de tussenstand: op vierde plek staat Mr. Candy Scheveningen en op de vijfde plek Philip Kalkman’s Dropshop.

Je kunt nog 13 april 2018 stemmen
Onderaan deze blog kun je op jouw favoriete snoepwinkel in Den Haag stemmen. De stemronde loopt tot 13 april 2018 en stopt uiterlijk 12.00 uur. Met nog een hele week te gaan, kan er uiteraard nog veel veranderen. Jij bepaalt welke Haagse snoepwinkel straks heerlijk mag genieten van de Maison Kelder Uitblinker taart, door onder of rechts op de homepage te stemmen.

Let op: banketbakkerijen/bakkers/patisseries/chocolateries nemen wij niet mee in de verkiezing. In het verleden hebben we namelijk al eerder een Uitblinker gedaan waarin we op zoek gingen naar de beste bakker en chocolaterie van Den Haag.

Tevens schrijven we een leuke blog over de winnaar en zetten we deze een week lang prominent op onze website. Heb je zelf een favoriete snoepwinkel in Den Haag die je graag wilt nomineren? Laat dan in een reactie hieronder weten welke zaak dat is! Geef daarbij ook aan waarom je deze wilt nomineren. Reacties met originele motivatie voegen wij toe aan de verkiezing.

Wat is de lekkerste snoepwinkel in Den Haag?

  • Mr. Candy Scheveningen - Strandweg 102 (7%, 43 Stemmen)
  • 't Haagsch Snoephuis - Frederik Hendriklaan 123a (55%, 360 Stemmen)
  • Philip Kalkman’s Dropshop - Haagse Markt (6%, 38 Stemmen)
  • CandyBeach Scheveningen - Keizerstraat 150a (22%, 148 Stemmen)
  • Snoeppaleis Knorretje - Betje Wolffstraat 187 (10%, 65 Stemmen)
  • Anders, omdat... (1%, 6 Stemmen)

Aantal stemmen: 660

Laden ... Laden ...

1580 getoond, 223 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *