Tweede EasyHotel in Haagse regio opent deuren in Scheveningen

Easyhotel Den Haag

Foto Facebook: Easyhotel Den Haag CIty Centre

All-In Real Estate en EasyHotel Benelux hebben afgelopen week hun samenwerking vastgelegd in een overeenkomst voor de bouw van het zevende EasyHotel van de keten in de Benelux.

Bij de (her)ontwikkeling, in het hart van Scheveningen, zal een voormalig kantoorgebouw aan de Gever Deynootweg (128g-130) worden getransformeerd in een 87 kamers tellend hotel, dat naar verwachting aan het einde van dit jaar haar deuren zal openen. Het hotel, gelegen vlak achter de Scheveningse boulevard, wordt het tweede EasyHotel in de Haagse regio.
De hotelformule EasyHotel is bedacht door Sir Stelios Haji-Ioannou, oprichter van EasyJet. Wereldwijd heeft EasyHotel meer dan twintig hotels in de grote steden van Europa en het Midden-Oosten.
Danzep Hotels is masterfranchisehouder van easyHotel Benelux en opende ruim 5 jaar geleden het eerste easyHotel in Amsterdam. Vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Brussel en Amsterdam Arena Boulevard volgden en inmiddels beschikt Danzep Hotels in totaal over 534 kamers verspreid over Nederland en België. Met de nieuwe vestigingen in Zaandam en Scheveningen wordt dit aantal verder uitgebreid en telt EasyHotel Benelux eind 2017 zeven hotels met in totaal 717 kamers.

Bron: PropertyNL, 10-03-2017

Op zoek naar huisvesting voor uw bedrijf?
Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden. Neem contact op via de website, info@Steenworp.nl of 070-3141516.

1449 getoond, 214 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *