Uitblinker: Anneke beste tweedehands-kledingwinkel van Den Haag!

Schermafbeelding 2015-09-25 om 15.52.20De beste tweedehands-kledingwinkel van Den Haag: dat was het thema van de Uitblinker-verkiezing van september 2015. Verschillende Hagenaars en Hagenezen nomineerden hun favoriet, waartussen een aantal erg bijzondere. Van chique merkkleding tot kinderkleding, alles kwam voorbij. DenHaagDirect leerde zo veel nieuwe en leuke winkeltjes kennen. Uit alle tweedehands-kledingwinkels werd een selectie gemaakt van mogelijke winnaars, en er is volop gestemd. Het moment is daar om de winnaar bekend te maken!

Winnaar: Anneke
Het bedrijf dat zich in deze verkiezing Uitblinker mag noemen is Anneke! Met maar liefst 71% van de stemmen steekt deze winkel in de Uitblinker-verkiezing met kop en schouders uit boven haar concurrenten uit. Deze tweedehandswinkel bestaat al sinds 1980 in het Statenkwartier. Bij Anneke is veel kinder-, baby-, en dameskleding te vinden. Ieder seizoen is er een grote nieuwe collectie. Anneke kreeg veel positieve reacties. “Ik kom hier al vanaf kleins af aan met mijn moeder”, noemde een van de stemmers. “Deze winkel wordt gerund door 3 (Marijke, Marina en Johanneke) leuke, vrolijke en gezellige vrouwen met hart voor de zaak en gevoel voor mode” noemde een andere liefhebber. Anneke lijkt veel trouwe klanten te hebben.

Dames van Anneke, van harte gefeliciteerd! Jullie winnen een lekkere taart van Maison Kelder en de befaamde DenHaagDirect-raamsticker van Stickers That Stick. Natuurlijk volgt er na de uitreiking ook een leuke blog over deze winkel. Binnenkort staan wij bij jullie voor de deur om deze prijzen aan jullie uit te reiken. We zijn benieuwd naar jullie verhaal!

De plaatsen
Op de tweede plaats is Second Hand Rose geeindigd, met 38% van de stemmen. Daar vlak achterna komt Jack by Jackie, met 30%. Op de vierde plaats staat Penny Wise en op de vijfde plaats tweedehandswinkel ReShare.

Een bedankje
We willen alle stemmers van harte bedanken voor hun stem en alle leuke en positieve reacties. We kunnen stellen dat er in Den Haag nog veel liefhebbers van mooie tweedehands kleding zijn. Ook willen we de nomineerders bedanken. Met jullie hulp vinden we keer op keer de leukste en bijzonderste ondernemingen van de stad. Hagenaars en Hagenezen, blijf de Uitblinker-verkiezingen in de gaten houden. Zo vind je de beste plekjes van Den Haag!

 

Wat is de leukste tweedehands-kledingwinkel?

  • Jack by Jackie (11%, 30 Stemmen)
  • Penny Wise (1%, 4 Stemmen)
  • Anneke (71%, 194 Stemmen)
  • Second Hand Rose (14%, 38 Stemmen)
  • ReShare Store (1%, 2 Stemmen)
  • Anders, voeg hieronder jouw suggestie toe (1%, 4 Stemmen)

Aantal stemmen: 272

Laden ... Laden ...

1290 getoond, 548 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *