Uitblinker Athene Palace: het lekkerste Griekse restaurant in Den Haag!

Foto: uitreiking taart Athene Palace v.l.n.r.

Volgens de bijna 1500 stemmers op de Uitblinker van deze maand is Athene de lekkerste Griek van Den Haag. Ze laten maar liefst acht Haagse concurrenten achter zich. De hoogste tijd om hun specialiteiten te proeven.

Familiebedrijf 
Het familiebedrijf met de charmante Grieken Kostas Kiakos en Sotirios Kiakos is al ruim 18 jaar te vinden in de Haagse Kalvermarkt. Zij hebben hun sporen inmiddels ruim verdiend met hun hoge en constante kwaliteitsstandaard. Hun restaurant groeit mee met de huidige wensen van de bezoekers. Zo is het onlangs nog helemaal opgeknapt. Niets zo gek dus dat de 150 zitplaatsen ieder weekend nagenoeg vol zijn. Maar ook doordeweeks wordt dit restaurant goed gevonden. Een sfeervol hoekje voor twee of lange tafels voor groepen het kan allemaal.

Divers publiek
Je vindt hier een divers publiek van gezinnen tot ambtenaren. Dagjesmensen en vriendengroepen van alle leeftijden. Iedereen kan erop rekenen dat de gerechten snel en geheel naar wens op tafel komen. Als je haast hebt, neem dan een broodje mee van de naastgelegen Gyros corner.

Proeverij 
Wij maken kennis met de Griekse keuken door diverse kleine gerechten te proeven. Het is bijna zonde dat 90% van de bezoekers vlees besteld. Want er is zoveel meer. Al is de Gyros zo op en worden we ook heel blij van de lamskoteletjes en kip met gegrilde groenten. Maar ook de gefrituurde feta, gebakken courgette en gamba’s smaken voortreffelijk.

Griekse wijn
Griekenland is misschien niet het eerste de beste land waar je aan denkt als het om wijn gaat. Toch zijn we erg verrast door de ‘Queen of hearts.’ Een Griekse Chardonnay die goed past bij de Mediterrane gerechten.

Helemaal verdiend
De titel Griekse Uitblinker is meer dan verdiend! Voor overheerlijk Grieks eten kan je gewoon in Den Haag blijven.

Athene Palace
Kalvermarkt 42
2511 CB, Den Haag
070-363 8004
http://www.athenepalace.nl/

14044 getoond, 545 bekeken

One thought on “Uitblinker Athene Palace: het lekkerste Griekse restaurant in Den Haag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *