Uitblinker: Big Burgers on Wheels lekkerste burgers in Den Haag!

Big Burgers on Wheels

Foto: Big Burgers on Wheels

Jeetje mina, wat was het een heftige strijd! We hadden niet verwacht dat deze Uitblinker Verkiezing waarin we op zoek zijn gegaan naar de lekkerste burgers in Den Haag zo aan zou slaan. Meer dan 1800 (!) mensen hebben hun stem uitgebracht! Ten eerste allemaal bedankt voor jullie stem en nominaties, dat maakt zo’n wedstrijd nog zoveel leuker en spannender. Maar nu snel door naar het winnende restaurant met de lekkerste burgers in Den Haag!

En de winnaar is…

Zonder eromheen te draaien: Big Burgers on Wheels!!! Met maar liefst 37 procent van de stemmen (dat zijn 670 mensen) laten zij hun tegenstanders ver achter zich en pakken ze de eerste plaats. Van harte gefeliciteerd met deze overwinning, jullie kunnen jezelf het restaurant met de lekkerste burgers in Den Haag noemen. Daarnaast komen we jullie binnenkort een lekkere Maison Kelder taart brengen en volgt er uiteraard een leuke blog over Big Burgers on Wheels.

Tweede en derde plaats met lekkerste burgers in Den Haag

Ook de tweede en derde plaats mogen best trots zijn op hun prestaties in deze Uitblinker Verkiezing. Met 26 procent van de stemmen (toch 462 mensen) is op de tweede plaats geëindigd: Burgerz! Tios Burgers & Bites komt op het nippertje op de derde plek met 12 procent (222 mensen) van de stemmen. Kijk voor de gehele uitslag onderaan deze blog.

Stemmers bedankt!

Nogmaals willen we alle stemmers en nomineerders bedanken. Met jullie hulp vinden we keer op keer de leukste bedrijven, evenementen en plekjes van de stad. Blijf de Uitblinker Verkiezingen goed in de gaten houden. Bedankt voor het meedoen en tot bij de volgende verkiezing!

 

lekkerste burgers in den haag

1568 getoond, 504 bekeken

One thought on “Uitblinker: Big Burgers on Wheels lekkerste burgers in Den Haag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *