Uitblinker: de lekkerste snoepwinkel in Den Haag? De uitslag!

snoepwinkel in Den Haag

Foto: Pixabay (igorbenergy)

In de afgelopen weken ging DenHaagDirect samen met jullie op zoek naar de lekkerste snoepwinkel in Den Haag. Er werd bij de zoete Uitblinker-verkiezing uitbundig gestemd. Maar liefst 660 stemmen werden verdeeld over vijf snoepwinkels in Den Haag.

Bij de tussenstand op vrijdag 6 april 2018 had de nummer 1 snoepwinkel al meer dan de helft van de stemmen en het was de vraag of iemand ze nog in kon halen. Uiteindelijk veranderde er weinig en is de top drie hetzelfde gebleven. Wie is er deze keer vandoor gegaan met de hoofdprijs? We laten je niet langer in spanning.

Winnaar ‘De lekkerste snoepwinkel in Den Haag’
De winnaar van de Uitblinker verkiezing ‘De lekkerste snoepwinkel in Den Haag’ is bekend. Met een overweldigende 55% (360) van de stemmen heeft ’t Haagsch Snoephuis, Frederik Hendriklaan 123a, de 1e plek bemachtigd. Van harte gefeliciteerd! Binnenkort komen we jullie persoonlijk feliciteren met een overheerlijke Maison Kelder taart. Uiteraard schrijven we daarna een leuke blog over jullie, zodat alle Hagenaars en Hagenezen jullie nog beter leren kennen.

Hieronder nog een overzicht van de top 3

1. ‘t Haagsch Snoephuis – Frederik Hendriklaan 123a (55%, 360 stemmen)
’t Haagsch Snoephuis is een klein, knus snoephuisje met talloze mogelijkheden! Een smaakvolle snoepwinkel met een breed assortiment aan snoep: schepsnoep, kermis snoep, spek, snoeptaartjes, snoepboeketjes en noem het maar op. Wil je van alles een beetje? Je hebt hier keuze uit ruim 75 soorten schepsnoep. Waar wacht je nog op? Scheppen maar!

2. CandyBeach Scheveningen – Keizerstraat 150a (22%, 148 stemmen)
Nog maar kort open en nu al populair onder de mensen in Den Haag en Scheveningen! Een tijdloze snoepwinkel voor jong en oud waar je ook heerlijke “ouderwetste snoepgoed” kunt vinden. De bezoekers zijn zeer te spreken over de goede service van CandyBeach Scheveningen. Een mooie aanwinst voor de Keizerstraat

3. Snoeppaleis Knorretje – Betje Wolffstraat 187 (10%, 65 stemmen)
Snoeppaleis Knorretje is een gezellig snoepwinkeltje in Moerwijk. Ze verkopen hier allerlei soort snoep: stuks-, schep-, gelatine, suikervrije snoep en noem het maar op. Ook voor traktaties en speciale gelegenheden ben je hier aan het juiste adres! Hebben ze niet datgene wat je zoekt? Dan denken ze graag mee aan een oplossing! De klanten zijn dan ook zeer te spreken over de service die ze bij Snoeppaleis Knorretje krijgen.

De rest van de uitslag: op vierde plek is Mr. Candy Scheveningen geëindigd en op de vijfde plek Philip Kalkman’s Dropshop.

Stemmers bedankt!
We willen alle stemmers en nomineerders bedanken voor hun stem en de leuke en positieve reacties. Met jullie hulp vinden we keer op keer de leukste bedrijven, horecagelegenheden, evenementen en plekjes van de stad. Blijf de Uitblinker verkiezingen goed in de gaten houden. Bedankt voor het meedoen en tot bij de volgende verkiezing!

Wat is de lekkerste snoepwinkel in Den Haag?

  • Mr. Candy Scheveningen - Strandweg 102 (7%, 43 Stemmen)
  • 't Haagsch Snoephuis - Frederik Hendriklaan 123a (55%, 360 Stemmen)
  • Philip Kalkman’s Dropshop - Haagse Markt (6%, 38 Stemmen)
  • CandyBeach Scheveningen - Keizerstraat 150a (22%, 148 Stemmen)
  • Snoeppaleis Knorretje - Betje Wolffstraat 187 (10%, 65 Stemmen)
  • Anders, omdat... (1%, 6 Stemmen)

Aantal stemmen: 660

Laden ... Laden ...

6362 getoond, 373 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *