Uitblinker: dit zijn de leukste escape rooms in Den Haag!

Foto: Scott Rodgerson (unsplash.com)

Foto: Scott Rodgerson (unsplash.com)

In de afgelopen weken ging DenHaagDirect samen met jullie op zoek naar de leukste escape rooms in Den Haag. Er werd bij deze Uitblinker-verkiezing massaal genomineerd en gestemd. Aan de enthousiaste reacties is het wel te merken hoe populair dit uitje daadwerkelijk is!

DenHaagDirect organiseert de Uitblinker om mensen te inspireren en kennis te laten maken met leuke en unieke bedrijven in Den Haag. Dat is deze verkiezing ook zeker gelukt, maar gezien het stemmenverloop hebben we besloten dat deze keer alle escape rooms in Den Haag winnaar zijn! Hierbij willen we alle bezoekers van DenHaagDirect die gestemd hebben en deelnemers hartelijke bedanken.

Overzicht leukste escape rooms in Den Haag (willekeurige volgorde)
De Uitblinker verkiezing heeft een mooi overzicht opgeleverd van unieke, spannende en leuke escape rooms in Den Haag. De perfecte gelegenheid voor teambuildings, bachelor feestjes, en uitjes met vrienden of familie.

Escape Room Unlock ScheveningenSchokkerweg 44a
Ga op avontuur in Escape Room Unlock Scheveningen. In een afgesloten ruimte, bestaande uit verschillende kamers, moet je door middel van logisch denken en teamwork uitdagende vraagstukken oplossen. Een super ervaring!
“Eerste escape room, dus geen idee wat ik me erbij voor moest stellen. Maar woow wat was het vet toen we eenmaal binnen waren! De muziek, de spanning en sensatie, de puzzels. Echt een super ervaring. Dit zal zeker niet de enige escape room zijn.”
– Lars Eitens

Escape Experience: Verdieping 13 Haverkamp 226
Ken jij het verhaal van Verdieping 13 al? Talloze mysterieuze vermissingen hebben zich in dit gebouw voltrokken. Wat is hier precies aan de hand? Escape Experience: Verdieping 13 brengt je volledig in de juiste sfeer door middel van hoogstaande licht- en geluidseffecten, special effects en muziek.
Heel spannende en mooie kamer! Zit zowel qua licht en geluid, qua aankleding en qua (originele) puzzels erg goed in elkaar. Van het begin tot het eind word je meegenomen in de sfeer en het verhaal van Verdieping 13!
– Lois van Laere

Operation ExitStationsweg 137
“Een schat in een oud landhuis  … 60 minuten, de klok tikt. Vinden jullie ‘m voordat het te laat is?” luidt de titel van de Operation Exit. In een historisch landhuis ergens in Den Haag schuilt zich een oude mysterie. Deze escape room is een ware belevenis!
“Deze escaperoom is zeker de moeite waard om te bezoeken! Met een gaaf thema dat gebaseerd is op de historie van het pand zelf, brengen de raadsels en puzzels die het er niet makkelijker op maken je in een ware belevenis.”
– Jordi van der Plas

Amaze Escape EventsBinckhorstlaan 135
Amaze Escape Events in Den Haag bied je een unieke nieuwe ervaring. Ben je klaar voor de uitdaging en los je het mysterie op? Zal je ontsnappen uit van één van hun escape rooms? Volgens de bezoekers is de escape room uitdagend en goed in elkaar gezet!
Het was super!! Fijn dat we direct in actie konden komen! Dat geeft power om door te gaan! Goed in elkaar gezet! We hebben het net gehaald! ! Yeahh! Bedankt voor de leuke middag!!”
– Elise Beemsterboer

Escape Room Scheveningen 2e Messstraat 108
De klokt tikt en de spanning stijgt. Hou jij je hoofd koel? Het lukt maar 1 op de 5 mensen om vanuit Escape Room Scheveningen te ontsnappen. Heb jij je altijd al eens aan willen sluiten bij de Chinese Maffia? Dan is dit je kans!
Gisteren met het team van escape room Down the hatch de escape room in Scheveningen gespeeld. Een mooi uitgewerkte kamer, leuk thema en verrassende elementen, wel een pittige kamer!! Top gedaan dames!!
– Loran Laus

Real-Life XcapeGortstraat 7
Het Real-Life escape spel is uitdagend, avontuurlijk en tegelijkertijd vermakelijk. Ben je al een keer geweest? Geen probleem. De Real-Life Xcape in Den Haag heeft namelijk drie thema’s met ieder een andere kamer en puzzels om uit te spelen. Mensen komen dan ook graag terug!
Hele leuke escape rooms. De Prison Break was zo goed bevallen dat we terug zijn gekomen voor Wolf Den. Ook dit was weer top en als de kamers worden aangepast dan komen we daarna zeker weer terug!”
– Danny Emmerik

Dit zijn de leukste escape rooms in Den Haag. We kunnen niet wachten om ze uit te proberen! Doen jullie mee? Laat hieronder jouw ervaringen achter.

 

5305 getoond, 344 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *