Uitblinker: El Niño Beach Club leukste strandtent van Den Haag!

De leukste strandtent van Den Haag, dat was het thema van de Uitblinkerverkiezing in april 2016. Hagenaars houden ervan om bij zonnig weer een bezoek te brengen aan hun favoriete strandtent, dat zal door niemand betwist worden! Het is daarom geen wonder dat wij naast onze vier nominaties er nog tientallen hebben bijgekregen. Er werd volop gestemd en vandaag kunnen we eindelijk bekendmaken wat de leukste strandtent van Den Haag is!

elninoEn de winnaar is…
El Niño Beach Club, van harte gefeliciteerd! Jullie zijn de leukste strandtent van Den Haag! Jullie winnen een overheerlijke taart van Maison Kelder. Binnenkort komen we bij jullie langs om de taart aan jullie uit te reiken. Uiteraard volgt er ook een leuke blog over jullie strandtent, zodat de fans jullie nog beter leren kennen!

De plaatsen
Op de tweede plaats is Whoosah geëindigd, met 11% van de stemmen. Op de derde plek staat The Fat mermaid met 10% van de stemmen. Kijk voor de gehele uitslag onderaan deze blog.

Stemmers bedankt!
We willen alle stemmers en nomineerders van harte bedanken voor hun stem en alle leuke en positieve reacties. Met jullie hulp vinden we keer op keer de leukste horecagelegenheden, evenementen en bedrijven van de stad. Blijf de Uitblinker-verkiezingen goed in de gaten houden. Bedankt voor het meedoen en tot bij de volgende verkiezing!

uitslagfoto

3666 getoond, 882 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *