Uitblinker Hostel The Hague (de Gekke Geit) is leukste hostel in Den Haag!

In de Uitblinker-verkiezing van mei 2018 ging DenHaagDirect samen met jullie op zoek naar het leukste hostel in Den Haag! Onze stad heeft een aantal bijzondere hostels, dus waren we zeer benieuwd naar de uitslag. Hostel The Hague (De Gekke Geit) kwam na een spannende stemronde met 43% (72) van de stemmen als favoriet uit de bus!

Hostel the hague uitblinker leukste hostel in den haag de gekke geit

Het team van Hostel The Hague (de Gekke Geit) met de Maison Kelder taart

Uiteraard wilden we eigenaar Diederick Olthoff persoonlijk feliciteren met deze mooie prijs. Met de Uitblinker taart in de fietsmand brachten we een bezoekje aan zijn hostel in de Haagse binnenstad!

Van online marketeer naar hostel- en kroegeigenaar
Diederick was tot vier jaar geleden nog werkzaam als zelfstandig ondernemer in de online marketing en verhuurde de vrije kamers in zijn huisje in Scheveningen, dat hij door de jaren heen tot Bed & Breakfast had omgetoverd. Hij kwam erachter dat het runnen van een B&B hem veel meer beviel dan zijn huidige marketingbaan. De nieuwe passie was ontstaan en dus ging hij op zoek naar een mooie plek voor een hostel. Zo kwam hij terecht bij het huidige pand in hartje centrum aan de Lutherse Burgwal 5. In 2014 maakte Diederick zijn droom waar en opende hij hier kroeg De Gekke Geit en Hostel the Hague.

Hostel the hague uitblinker leukste hostel in den haag de gekke geit

Meer dan een hostel!
Kroeg De Gekke Geit is meer dan een verlengstuk van Hostel The Hague. Het dient niet alleen als een ‘gemeenschappelijke ruimte’ voor de hostelgasten, maar is ook een plek waar Hagenaars en Hagenezen samenkomen om een drankje te drinken en genieten van de vele feesten en optredens.

“Het meest leuke, bijzondere aan De Gekke Geit en The Hague Hostel is dat het zelf leeft! We hebben veel mensen vanuit Den Haag die hier bijna elke dag komen. Dat zijn mensen die hier geland zijn, Internationaal en Haags, maar ook heel veel reizigers. Elke dag gebeurt hier wel iets en het leeft uit zichzelf.”, aldus Diederick.

Hij heeft bewust gekozen om de kroeg gescheiden te maken van het hostel: “Als ik zelf reis, wil ik niet alleen andere reizigers tegenkomen, maar ook juist mensen uit de stad zelf ontmoeten. Op deze manier krijg je een gezellige en interessante mix van publiek.”

Pink Flamingo
Goed nieuws voor alle bezoekers van Den Haag! Binnenkort opent Diederick een nieuw hostel en wel op een hele bijzondere locatie, namelijk in het voormalige pand van Bart Smit op de Grote Markt. Pink Flamingo, zoals het hostel gaat heten, wordt de ideale uitvalsbasis voor al het moois dat de Haagse binnenstad te bieden heeft.

Na een grootschalige verbouwing zal het hostel openen op 1 november 2018. Pink Flamingo zal een mooie aanvulling zijn voor Hostel The Hague. Het kersverse hostel wordt luxer, krijgt een grote gesloten gemeenschappelijke ruimte en gaat zich mee richten op grote groepen. We zijn benieuwd en komen zeker een keer langs!

Hostel The Hague | De Gekke Geit
Lutherse Burgwal 5
2512 CB, Den Haag
070 – 2204026

10772 getoond, 521 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *