Uitblinker: INTAC is leukste studentenvereniging van Den Haag!

Schermafbeelding 2015-11-12 om 12.44.51

De leukste studentenvereniging van Den Haag: dat was het thema van de Uitblinker-verkiezing van oktober/november. Verschillende Hagenaars en Hagenezen nomineerden hun favoriet! In de stad bestaan meer studentenverenigingen dan je zou denken, en de leden zijn duidelijk fan. Uit alle studentenverenigingen werd een selectie gemaakt van mogelijke winnaars, en er is volop gestemd. Het moment is daar om de uitslag bekend te maken!

Winnaar: H.S.C. INTAC van Zwijndregt
De vereniging die zich in deze verkiezing Uitblinker mag noemen is H.S.C. INTAC van Zwijndregt ! Met maar liefst 42% van de stemmen is deze vereniging duidelijk de winnaar in deze Uitblinker-verkiezing. De gezelligheidsvereniging is opgericht in 1969, en sinds 1998 in het bezit van een sociëteit aan Het Zieken, naast het Huijgenspark. INTAC is momenteel de grootste vereniging en heeft binnen de vereniging 5 disputen. Op dinsdag en donderdagavond wordt er geborreld in sociëteit Het Café en op vrijdagavond is er een speciale borrelavond voor internationale studenten

Gefeliciteerd!
Intac, van harte gefeliciteerd! Jullie winnen een lekkere taart van Maison Kelder en de befaamde DenHaagDirect-raamsticker van Stickers That Stick. Natuurlijk volgt er na de uitreiking ook een leuke blog over deze winkel. Binnenkort staan wij bij jullie voor de deur om deze prijzen aan jullie uit te reiken. We zijn benieuwd naar jullie verhaal!

De plaatsen
Op de tweede plaats is H.S.R.V. Pelargos geëindigd, met een mooie score van 38% van de stemmen!  Op de derde plaats: Haagsche Studentenvereniging (H.S.V).

Een bedankje
We willen alle stemmers van harte bedanken voor hun stem en alle leuke en positieve reacties. We kunnen stellen dat er in Den Haag ontzettend veel leuke studentenverenigingen met een groot aantal leden en fans zijn. Ook willen we de nomineerders bedanken. Met jullie hulp vinden we keer op keer de leukste en bijzonderste verenigingen van de stad. Hagenaars en Hagenezen, blijf de Uitblinker-verkiezingen in de gaten houden. Zo vind je de beste plekjes van Den Haag!

Wat is de leukste studentenvereniging van Den Haag?

  • H.S.C. INTAC van Zwijndregt (42%, 682 Stemmen)
  • Haagsche Studentenvereniging (H.S.V) (15%, 247 Stemmen)
  • Navigators Studentenvereniging Den Haag (N.S.D.H.) (4%, 68 Stemmen)
  • H.S.R.V. Pelargos (38%, 607 Stemmen)
  • Anders, voeg jouw suggestie onder artikel toe (0%, 7 Stemmen)

Aantal stemmen: 1.611

Laden ... Laden ...

3582 getoond, 425 bekeken

One thought on “Uitblinker: INTAC is leukste studentenvereniging van Den Haag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *