Uitblinker: lekkerste chocoladewinkel in Den Haag? De uitslag!

Foto: Unsplash (Jennifer Pallian)

Foto: Unsplash (Jennifer Pallian)

In de afgelopen weken ging DenHaagDirect samen met jullie op zoek naar de lekkerste chocoladewinkel in Den Haag. Er werd bij deze Uitblinker-verkiezing massaal genomineerd en gestemd. Maar liefst 1046 stemmen werden verdeeld over de verschillende chocoladewinkels in Den Haag.

Bij de tussenstand op 28 december 2017 was er nog niets beslists en kon het met de top drie nog alle kanten op. In de laatste week van de verkiezing barste de strijd tussen Lente Thee en Chocolade en The Chocolate Shop echt los. Wie van de twee is er uiteindelijk vandoor gegaan met de prijs? We laten je niet langer in spanning.

De winnaar
De winnaar van de Uitblinker verkiezing “Lekkerste chocoladewinkel in Den Haag” is bekend. Met 31% (318) van de stemmen heeft The Chocolate Shop, Limoenhof 1, de 1e plek bemachtigd. Van harte gefeliciteerd! Binnenkort komen we jullie persoonlijk feliciteren met een overheerlijke Maison Kelder taart. Uiteraard schrijven we daarna een leuke blog over jullie, zodat alle liefhebbers van chocola in Den Haag jullie nog beter leren kennen.

Hieronder nog een overzicht van de top 3

1. The Chocolate Shop – Limoenhof 1 (30%, 318 Stemmen)
The Chocolate Shop is een chocoladeboutique in de Vruchtenbuurt die eerlijke bean-to-bar chocolade verkoopt. Dat betekent dat de cacoaboeren een eerlijke betaling ontvangen voor de cacao die zij produceren. De chocoladerepen die hier verkocht worden zijn vaak biologisch, lactose-vrij, glutenvrij, kosher en soms veganistisch. Chocolade kan ook besteld worden via de webshop, waarna het gratis en duurzaam bezorgd wordt door fietskoeriers.nl.

2. Lente Thee en Chocolade – Marcelisstraat 255B (28%, 292 stemmen)
Lente Thee en Chocolade is een speciaalzaak in Scheveningen, waar je heerlijk kunt genieten van bijzondere zeldzame thee afkomstig uit landen als China, Japan, India en Nepal. Bij thee hoort iets lekkers en daarom biedt Lente keuze uit een assortiment van de lekkerste bonbons, bean-to-bar repen en seizoenchocolade. Je kunt er smaakvolle kadopakketten samenstellen als verassing voor jouw naasten. Ook online is de thee en chocolade van Lente te bestellen!

3. ChoX Chocolaterie – Frederik Hendriklaan 263 (15%, 159 stemmen)
Ben jij een liefhebber van bonbons, chocoladeletters en exclusieve truffels met tal van verschillende smaken? Dan moet je bij choX Chocolaterie op de Fred zijn! Geopend op alle dagen in de week, vind je hier overheerlijke en aparte chocoladeproducten. Denk aan chocolaatjes met diverse cocktail smaken of speciaal voor de kerst: chocoladekerstbomen.

Stemmers bedankt!
We willen alle stemmers en nomineerders bedanken voor hun stem en de leuke en positieve reacties. Met jullie hulp vinden we keer op keer de leukste bedrijven, horecagelegenheden, evenementen en plekjes van de stad. Blijf de Uitblinker verkiezingen goed in de gaten houden. Bedankt voor het meedoen en tot bij de volgende verkiezing!

Wat is de lekkerste chocoladewinkel in Den Haag?

  • Meneer Chocola - Keizerstraat 124 (2%, 18 Stemmen)
  • Lente Thee en Chocolade - Marcelisstraat 255B (28%, 292 Stemmen)
  • The Chocolate Shop - Limoenhof 1 (30%, 318 Stemmen)
  • ChoX Chocolaterie - Frederik Hendriklaan 263 (15%, 159 Stemmen)
  • Chocolaterie Jarreau - Van Hoytemastraat 42 (6%, 62 Stemmen)
  • Lindt Chocolaterie - Gevers Deynootweg 990-63 (9%, 97 Stemmen)
  • Bonbon-Atelier Westerbeek - Van Slingelandtstraat 121 (3%, 33 Stemmen)
  • Hop en Stork - Passage 82 (6%, 60 Stemmen)
  • Anders, omdat... (1%, 7 Stemmen)

Aantal stemmen: 1.046

Laden ... Laden ...

2206 getoond, 792 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *