Uitblinker ’t Haagsch Snoephuis fijnste plek voor zoete verwennerij!

Uitblinker ’t Haagsch Snoephuis – Foto: Devery Winter

In de Uitblinker verkiezing van maart 2018 ging DenHaagDirect op zoek naar de lekkerste snoepwinkel in Den Haag. Maar liefst vijf Haagse snoepwinkels deden mee aan de Uitblinker, maar er kan er uiteindelijk maar één de winnaar zijn. Die eer ging naar ’t Haagsch Snoephuis, dat met 55% (360) van de stemmen de winst in de wacht wist te slepen. Wij gingen langs voor de uitreiking van de Uitblinker taart en spraken met Robert ’t Hart, die samen met zijn partner Martin, vijf jaar geleden besloot om aan een geheel nieuw avontuur te beginnen.

Foto: Devery Winter

Magisch knus winkeltje
Je vindt ’t Haagsch Snoephuis aan de Frederik Hendriklaan 123a, in het kleinste pand van de hele winkelstraat. Zoals het een echte snoepwinkel betaamd, heerst er een vrolijk, magisch sfeertje in het knusse winkeltje. Meteen bij binnenkomst kijk je je ogen uit door het grote en diverse aanbod aan snoepgoed. Met ruim 75 soorten schepsnoep om uit te kiezen, is er voor iedere zoetekauw wel een heerlijke versnapering te vinden. Daarnaast is het ’t Haagsch Snoephuis in het Statenkwartier een exclusieve selling point van Banketbakkerij Boheemen, waardoor je de lekkerste bossche bollen in Den Haag ook in de snoepwinkel kunt kopen en bestellen.

Foto: Devery Winter

Totaal wat anders
Ondanks dat ’t Haagsch Snoephuis al 5 jaar bestaat, zitten Robert en Martin al ruim 25 jaar gevestigd op deze locatie. Op de plek waar nu hun zelfstandige snoepwinkel staat, bevond zich eerst een andere onderneming, die zij eveneens samen runden. ‘Wij hebben hier 25 jaar gezeten en toen hadden we een reisbureau, Martin’s International Travel. Door internet liepen op een gegeven moment boekingen terug en toen was het een kwestie van: “Is dit iets dat wij gaan redden tegenover de groten?” Nou, niet dus… Dus toen hebben we op een gegeven moment gezegd: “Nou, dan gooien we het roer om en gaan we totaal wat anders doen.”‘

Die onderneming, die totaal wat anders moest worden, werd ’t Haags Snoephuis. Een vrolijke winkel boordevol zoetwaren als schepsnoep, kermissnoep, chocolade, bonbons, maar ook cadeauartikelen, geboorte- en trouwbedankjes en zelfs uitdeeltaarten en zakjes voor kinderen die naar school gaan of op een vereniging zitten.

Foto: Devery Winter

’t Haagsch Snoephuis Restaurant
Zelfs als je geen trekt hebt in snoep, is het ’t Haagsch Snoephuis dé plek om even rustig bij te komen tijdens het winkelen op de Frederik Hendriklaan. Op de tweede verdieping van de snoepwinkel bevindt zich namelijk ’t Haagsch Snoephuis Restaurant, een uniek en intiem plekje waar je kunt genieten van ontbijt, lunch en zelfs een High Tea. Daarnaast kan het restaurantje tevens worden afgehuurd voor onder meer kinderpartijtjes. ’t Haagsch Snoephuis is dus veel meer dan alleen een snoepwinkel. Het is een plek waar iedereen terecht kan om zichzelf of anderen te verwennen. Of die verwennerij in de vorm van een zakje snoepgoed of een ontspannen moment met een bakkie koffie en een bossche bol komt, ligt volledig aan de wens van de klant.

’t Haagsch Snoephuis
Frederik Hendriklaan 123a
2582 BX Den Haag
www.haagsch-snoephuis.nl

9785 getoond, 226 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *