Uitblinker The Chocolate Shop verkoopt de lekkerste chocolade in Den Haag!

Uitblinker lekkerste chocolade winkel The Chocolate Shop, Foto: Igor Tschernizki

In de Uitblinker verkiezing van december 2017 gingen we op zoek naar de lekkerste chocoladewinkel in Den Haag. Na een spannende stemronde kwam The Chocolate Shop met 318 stemmen als winnaar uit de bus. We gingen langs de zoete speciaalzaak om eigenaren Ray Soerodikromo en Sanna van der Geld persoonlijk te feliciteren met de titel ‘Lekkerste chocoladewinkel van Den Haag’. Natuurlijk kwamen we niet aan met lege handen, want de overheerlijke Maison Kelder Uitblinker taart mocht niet ontbreken.Uitblinker lekkerste chocolade winkel The Chocolate Shop, Foto: Igor Tschernizki

Wat een ontvangst! Familie, vrienden, kennissen en vaste bezoekers van The Chocolate Shop hadden zich in het winkeltje verzameld om samen met ons de uitslag te vieren. Sanna had verrukkelijke brownies gebakken en we kregen een kop warme, zalige en ‘eerlijke’ chocolademelk om het af te toppen.

‘De magische cacaoboon’
Ray heeft zijn liefde voor chocolade gevonden via zijn passie voor koffie. Beiden producten complementeren elkaar en dragen bij aan elkaars smaakbeleving: match made in heaven. Nadat hij gegrepen werd door ‘de magische boon’ ging hij op zoek naar wat de wereld van chocolade allemaal te bieden heeft. Zijn nieuwgevonden passie deelde Ray natuurlijk ook met zijn vrouw Sanna.

“Ray nam mij mee op een nieuw avontuur, en liet mij de repen proeven waar hij naar gezocht had en enthousiast van werd, bean to bar, organic, directtrade, raw, lactosevrij, glutenvrij, pure smaken en bovenal eerlijke handel, elke boon die in de reep wordt gestopt kan getraceerd worden en voor iedereen een eerlijke prijs!”

Uitblinker lekkerste chocolade winkel The Chocolate Shop, Foto: Igor TschernizkiThe Chocolate Shop
Sanna en Ray hebben in de zomer van 2016 The Chocolate Shop opgezet. Een webshop waar je niet alleen overheerlijke chocolade kan kopen, maar waar elke boon die in de repen gebruikt wordt getraceerd kan worden en dat voor een eerlijke prijs. Vandaar ook de slogan van The Chocolate Shop: ‘from bean to bar’.

In augustus van 2017 besloot het echtpaar de webshop uit te breiden met een eigen chocoladeboetiek in Den Haag. The Chocolate Shop zit midden in de eerste eco-wijk van de stad genaamd De Groene Mient, op Limoenhof nummer 1. Het is even zoeken als je er voor de eerste keer komt, maar de zoektocht is het dan ook meer dan waard! Hier maakt Ray samen met Sanna alle Hagenaars en Hagenezen dolenthousiast over hun passie voor koffie en chocolade.

Uitblinker lekkerste chocolade winkel The Chocolate Shop, Foto: Igor Tschernizki

Het winkeltje is knus, gezellig, uitnodigend en zit vol prachtig verpakte chocoladerepen. Je kan bij The Chocolate Shop van maandag t/m zaterdag tussen 8.30 – 17.00 uur terecht voor je dagelijkse dosis lekkernijen en natuurlijk de smaakvolle koffie. Ben je nog niet overtuigd? Kom dan een keer langs om te proeven hoe echte chocola hoort te smaken!

In Den Haag gratis op de fiets thuisbezorgd
Woon je in Den Haag? Dan krijg je de chocolade gratis met de fiets thuisbezorgd. Het enige wat je hoeft te doen is bij het afrekenen de code ‘ohohchoco’ gebruiken. The Chocolate Shop werkt samen met de jongens van fietskoeriers, dus het is ook nog eens ecologisch verantwoord!

The Chocolate Shop
Limoenhof 1
2564KV, Den Haag
06-14854542 (tijdens kantooruren)
www.thechocolateshop.nl

 

9883 getoond, 418 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *