Uitblinker: waar drink je de lekkerste smoothie van Den Haag?

Smoothie_pixabay

Foto: Pixabay

Wie houdt er nou niet van smoothies? Een smoothie is niet alleen lekker – als je het goed maakt – maar zit ook vol eiwitten, vitaminen en mineralen. Niet alleen heerlijk om jouw dag mee te beginnen, maar ook lekker bij de lunch of als een afsluiter van een zomerse dag terwijl je zit te genieten op het terras. Een smoothie is op duizend verschillende manieren te maken, maar de vraag is: welke combinaties zijn het lekkerst? Naast de combinatie van producten zijn er natuurlijk talloze andere factoren die een smoothie kunnen maken of breken! Word je al enthousiast? Mooi! Wij namelijk ook!

Om het antwoord te vinden op deze vraag gaan wij in de Uitblinker verkiezing van mei 2017 op zoek naar de horecazaak waar ze de lekkerste smoothie van Den Haag serveren. Zoals altijd hebben we alvast vier nominaties uitgekozen. Maar ook jouw aanvulling is van harte welkom. Je kunt onder (en ook rechts op de homepage) stemmen.

Smoothie Company Venestraat_Uitblinker Smoothie

Foto: Facebook

Smoothie Company – Venestraat 2A
Smoothie Company is opgezet om iedereen een 100% gezonde alternatief te kunnen bieden voor de snelle en ongezonde hap. De producten die zijn gebruiken zijn onbewerkt, kraakvers en zitten boordevol gezonde voedingsstoffen. Smoothie Company wilt bewijzen dat gezond eten ook makkelijk en ontzettend lekker kan zijn! “Goed no-nonsense concept! Lekkere en eerlijke producten. Ik loop hier altijd blij weer naar buiten!”
– Mark Kassteen

Boosty Frederikhendriklaan

Foto: Facebook

Boosty – Frederik Hendriklaan 294
Boosty biedt verse producten met gezonde ingredienten aan en dat op een sneller manier. Ze doen alles eraan om je een boost te geven, zodat jij je dag goed door kan komen. Ontsnap even uit de hectiek van de stad en geniet van een lekker smoothie! “Vriendelijke bediening, heerlijke koffie, smoothies en broodjes, alleen de salades heb ik nog niet geprobeerd, maar ik ben er 100% van overtuigd dat ook die geweldig zullen zijn! Boosty is top”
– 
Erwin Brouwer

Saplab website_Uitblinker smoothie

Foto: website Saplab

Saplab – Denneweg 8
De Saplab is opgezet door twee zusjes – opgegroeid in Westland tussen de kassen – die een passie delen voor ‘positief eten’. Bij Saplab is alles rauw, vers en 100% natuurlijk. Een walhalla van gezonde sappen en smoothies. “Lekkere, gezonde sapjes en gezellige meiden achter de bar! De nieuwste hotspot in het centrum van den haag!”
– 
Stephanie de Ruijter

Vleugels Facebook_Uitblinker Smoothie

Foto: Facebook

Vleugels – Elandstraat 77A
Bij Vleugels draait alles om rust en aandacht. Een sfeervol cafeeetje waar je verantwoord kunt eten en drinken. Bestel je bijv. een groene gezonde smoothie dan wordt deze met alle liefde en aandacht voor je gemaakt! “Ontzettend mooie plek. Mijn moeder had mij erover verteld en ben er vandaag wat gaan drinken. Heerlijke verse juice en mooie beauty products gekocht. Jammer dat ik geen tijd had om een behandeling te ondergaan. Kom hier zeker weer terug als ik in Nederland ben.”
– Melanie Muskus-d’Abreu de Paulo

Stemmen of nomineren
Onderaan deze blog kun je op jouw favoriete jouw favoriete horecazaak stemmen. De stemronde loopt tot woensdag 7 juni 2017 11:00 uur. Naast de nominaties zijn er natuurlijk nog veel meer horecazaken in Den Haag waar heerlijke smoothies gedronken kunnen worden. Staat jouw favoriet er al tussen? Dan kun je direct stemmen! Wil je een ander horecazaak in Den Haag nomineren? Laat dan in een reactie hieronder welke jouw favoriet is! Geef daarbij ook aan waarom je deze wilt nomineren. Reacties met originele motivatie voegen wij toe aan de verkiezing.

De prijs
De winnaar van de verkiezing kronen we tot DenHaagDirect Uitblinker en ontvangt een heerlijke taart van Maison KelderTevens schrijven we een leuke blog over de winnaar en zetten we deze een week lang prominent op onze website. Bezoekers van DenHaagDirect kunnen door hieronder te stemmen (en ook rechts op de homepage) bepalen wat de rangorde is.

Uitblinker: waar drink je de lekkerste smoothie van Den Haag?

  • Smoothie Company – Venestraat 2A (3%, 8 Stemmen)
  • Boosty – Frederik Hendriklaan 294 (7%, 20 Stemmen)
  • Saplab – Denneweg 8 (38%, 106 Stemmen)
  • Vleugels – Elandstraat 77A (1%, 3 Stemmen)
  • Blendz - Papestaat 27 (49%, 135 Stemmen)
  • Anders, omdat... (1%, 4 Stemmen)

Aantal stemmen: 276

Laden ... Laden ...

4869 getoond, 1036 bekeken

20 thoughts on “Uitblinker: waar drink je de lekkerste smoothie van Den Haag?

  1. Blendz is het zeker! Een leuk plekje in papestraat, in het hart van de stad. Altijd wel en musiekje op en hippe mensen die van het heerlijke eten genieten natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *