Uitblinker: Wat is het leukste hostel in Den Haag?

hostel

Foto: Pixabay (Francesca Tirico)

Den Haag heeft ontzettend veel te bieden en is een mooie stad die iedereen een keertje bezocht moet hebben. Daarom schakelen we deze maand de hulp in van alle Hagenaars en Hagenezen en gaan we samen op zoek naar de leukste plek voor onze gasten om te verblijven. Bovendien hebben hostels vaak meer te bieden dan alleen een slaapplek: denk maar aan alle leuke feestje, optredens en evenementen. De zomer komt eraan en is het daarom een perfect moment voor de Uiblinker: “Wat is het leukste hostel in Den Haag?”

Om het antwoord te vinden op deze vraag gaan wij in de Uitblinker verkiezing van mei 2018 op zoek naar het leukste hostel in Den Haag. Zoals altijd hebben we alvast vier nominaties uitgekozen. Maar ook jouw aanvulling is van harte welkom. Je kunt onder (en ook rechts op de homepage) stemmen.

DenHaagDirect Uitblinker nominaties “Leukste hostel in Den Haag”

Hostel The Hague (De Gekke Geit) – Lutherse Burgwal 5
Hostel The Hague is een knus hostel van alle gemakken voorzien en bevindt zich in hartje centrum Den Haag. De gemeenschappelijke ruimte – bar De Gekke Geit – is de trekpleister voor gezelligheidsliefhebbers. Hier kan je genieten van een ambachtelijk biertje en wordt er bijna elke avond Life Jazzmuziek gespeeld.
Super plekje, waar je een warm welkom voelt! Mede door het Hostel een bijzondere plek, waar volgens mij geen avond hetzelfde is! Love it
– Lotten van den Berg

Jorplace Beach Hostel Scheveningen – Keizerstraat 296
Jorplace Beach Hostel is opgericht in 2008 in de gezellig Keizerstraat in Scheveningen. Het hostel heeft meer dan 170 bedden, fijne tuin, loungebanken en een open haard waar je met gelijkgestemde mensen kunt chillen en meeten. Binnen no time zit je op het strand, dus een top plek om tijdens de zomermaanden te verblijven.
Top plek met top mensen als personeel! Eigen muziekje draaien, visje bakken en gewoon veel plezier maken!

– Teus Wemmers

Kingkool – Prinsegracht 51
Kingkool in de Haagse binnenstad is een moderne, stijlvolle hostel dat betaalbare accommodaties aanbiedt. Niets is hetzelfde, alles is anders! Kingkool heeft tevens een gemeenschappelijke ruimte waar je een lekker biertje kan drinken, socializen en een potje pool kan spelen.
Super centrale plaats met een geweldige vibe! Gave, relaxte algemene ruimtes en heerlijke kamers! Wij zaten in de Urban Jungle, 2 persoons met eigen sanitair en sliepen in een caravan… Eigen entree, ideaal voor laat in de avond! Super lachen! Was echt top!
– Yteke Noordhof

The Golden Stork Hostel – Bierkade 22
The Golden Stork, vertaald in het Nederlands: de gouden ooievaar, is een klein hostel dat is opgestart door de Haagse broers Marcel (25) en Dennis van der Plas (28). Het hostel is tot stand gekomen met behulp van een crowdfundingcampagne en beschikt over vijf slaapzalen, een bar en een terras. 
Very helpful and friendly. Despite the fact that I have messed these guys round terribly, they’re still going out of their way to help me. The dorms are clean, food and drinks both available and very reasonable too. Please stop by, you won’t regret it!
– Charles Faulkner 

Stemmen of nomineren
Onderaan deze blog kun je op jouw favoriete Haagse hostel stemmen. De stemronde loopt tot donderdag 24 mei 2018 en stopt uiterlijk 12.00 uur. Naast de nominaties zijn er natuurlijk nog meer leuke hostels in Den Haag. Staat jouw favoriet er al tussen? Dan kun je direct stemmen! Wil je een andere hostel in Den Haag nomineren? Laat dan in een reactie hieronder weten welke jouw favoriet is! Geef daarbij ook aan waarom je deze wilt nomineren. Reacties met originele motivatie voegen wij toe aan de verkiezing.

De prijs
De winnaar van de verkiezing kronen we tot DenHaagDirect Uitblinker en ontvangt een heerlijke taart van Maison Kelder. Tevens schrijven we een leuke blog over de winnaar en zetten we deze een week lang prominent op onze website. Bezoekers van DenHaagDirect kunnen door hieronder te stemmen (en ook rechts op de homepage) bepalen wat de rangorde is.

Wat is het leukste hostel in Den Haag?

  • Hostel The Hague (De Gekke Geit) – Lutherse Burgwal 5 (43%, 72 Stemmen)
  • Jorplace Beach Hostel Scheveningen – Keizerstraat 296 (25%, 42 Stemmen)
  • Kingkool – Prinsegracht 51 (20%, 33 Stemmen)
  • The Golden Stork Hostel - Bierkade 22 (13%, 21 Stemmen)
  • Anders, omdat... (0%, 0 Stemmen)

Aantal stemmen: 168

Laden ... Laden ...

 

11670 getoond, 534 bekeken

5 thoughts on “Uitblinker: Wat is het leukste hostel in Den Haag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *