Uitblinker: wie is de beste fietsenmaker in Den Haag?

Fietsenmaker

Foto: Pixabay

Update 11 april: de Uitblinker verkiezing is voorbij. Lees hier welke fietsenmaker benoemd is tot de winnaar!

De lente is gearriveerd en dat betekent uiteraard meer zon, meer bloemetjes en meer reden om weer eens lekker op de fiets te stappen voor een ritje door de wijk. Helaas komt het weleens voor dat tijdens het fietsen je plotsklaps met een lekke band zit. Gelukkig zijn er in Den Haag tal van fietsenmakers die met hart en passie hun vak beoefenen. Rest enkel de vraag: naar wie breng je jouw kapotte fiets?

Om het antwoord te vinden op deze vraag gaan wij in de Uitblinker verkiezing van maart 2017 op zoek naar de beste fietsenmaker in Den Haag. Zoals altijd hebben we alvast vier nominaties uitgekozen. Maar ook jouw aanvulling is van harte welkom. Je kunt onder (en ook rechts op de homepage) stemmen!

Prijssnijder Den Haag Fietsenwinkel

Foto: Facebook Prijssnijder Den Haag Fietsenwinkel

Prijssnijder Den Haag Fietsenwinkel – Loosduinseweg 219
Bij Prijssnijder Den Haag geloven ze dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn en daar profiteer jij als klant van. Wat Prijssnijder vooral uniek maakt is de combinatie tussen fietswinkel, fietsonderhoudbedrijf en non-food winkel. Alles waar je behoefte aan hebt, vind je hier dus onder één dak.

Mammoet Rijwielen

Foto: Facebook Mammoet Rijwielen

Mammoet Rijwielen Den Haag – Huijgens Park 36
Fietsspecialist Mammoet Rijwielen is al sinds 1985 actief en heeft sindsdien veel lof mogen ontvangen van blije klanten. Zo vertelt Else Wiersma: “Toen ik binnenkwam met m’n geliefde oude barrel gingen de wenkbrauwen omhoog en begon de monteur te mopperen haha. Verroest en versleten tot op het “bot” en een ketting waar allang geen spanning meer op zat.. maar wat een service, dit is kosteloos verholpen! Mijn fietsje en ik kunnen er (hopelijk) weer een tijdje tegen aan. Ik kom weer eens langs ;-)!”

Bike Experts

Foto: Facebook Bike Experts

Bike Experts – van Baerlestraat 87-89
Deze fietsenwinkel zet zichzelf neer als de sportieve fietsen specialist van Den Haag. Voor topmerken als  Cube, Cannondale, Scott, Kuota en Niner ben je hier aan het juiste adres. Ook leveren ze goede service en kun je jezelf hier verzekeren van eerlijk advies.

Profile Quist

Foto: Facebook Profile Quist

Profile Quist – Badhuisstraat 105-125 (Scheveningen)
Al 65 jaar herstellers van fietsen. Profile Quist heeft oog voor detail en levert snelle en uitstekende service. Marjan de Ruijter heeft alleen maar goede woorden voor de service die deze fietsenmaker levert: “Gestrand met lekke band, heb fiets laten staan want moest door. Ze halen de fiets op, zelfde dag gerepareerd. Toppers!”

Stemmen of nomineren
Onderaan deze blog kun je op jouw favoriete fietsenmaker stemmen. De stemronde loopt tot 11 april 2017 11:00 uur. Naast de nominaties zijn er natuurlijk nog veel meer fietsenmakers in Den Haag waar fantastische service geleverd wordt. Staat jouw favoriet er al tussen? Dan kun je direct stemmen! Wil je een andere fietsenmaker in Den Haag nomineren? Laat dan in een reactie hieronder weten welke jij de beste service vindt geven! Geef daarbij ook aan waarom je deze wilt nomineren. Reacties met originele motivatie voegen wij toe aan de verkiezing.

De prijs
De winnaar van de verkiezing kronen we tot DenHaagDirect Uitblinker en ontvangt een heerlijke taart van Maison KelderTevens schrijven we een leuke blog over de winnaar en zetten we deze een week lang prominent op onze website. Bezoekers van DenHaagDirect kunnen door hieronder te stemmen (en ook rechts op de homepage) bepalen wat de rangorde is.

Wie is de beste fietsenmaker in Den Haag?

 • Prijssnijder Den Haag Fietsenwinkel (Loosduinseweg) (1%, 8 Stemmen)
 • Mammoet Rijwielen Den Haag (Huijgens Park) (1%, 8 Stemmen)
 • Bike Experts (van Baerlestraat) (3%, 41 Stemmen)
 • Profile Quist (Badhuisstraat) (8%, 97 Stemmen)
 • Beer Fietsen (Weimarstraat) (9%, 110 Stemmen)
 • Kemper Fietsen (Waldeck Pyrmontkade) (1%, 13 Stemmen)
 • Fabs4u Den Haag (Mient) (0%, 4 Stemmen)
 • Bontekoe Wielersport (Loosduinseweg) (1%, 10 Stemmen)
 • Van Woerden Tweewielers (Theresiastraat) (23%, 282 Stemmen)
 • Bink Bikes (Bink 36, Binckhorstlaan) (1%, 15 Stemmen)
 • Snel Fietsen (Valeriusstraat 79) (7%, 86 Stemmen)
 • Bert’s Wielershop (Betje Wolfstraat 215) (2%, 20 Stemmen)
 • Fiets & Service Den Haag Centraal Station (3%, 38 Stemmen)
 • Haagse Bike Express (Stevinstraat 217) (23%, 285 Stemmen)
 • JeRi Tech (Keizerstraat 160) (0%, 1 Stemmen)
 • We Customize Bikes (Prisma 15E) (2%, 27 Stemmen)
 • Hollandsche Rijwiel Centrale (Obrechtstraat 173) (12%, 147 Stemmen)
 • Gerard van den Ende Reparatieservice (Badhuisstraat 10) (0%, 1 Stemmen)
 • Claassen Tweewielerspecialist (Pippelingstraat 30) (1%, 13 Stemmen)
 • Du Nord Rijwielen (Keizerstraat 27) (0%, 4 Stemmen)
 • Anders, omdat... (3%, 41 Stemmen)

Aantal stemmen: 1.251

Laden ... Laden ...

9287 getoond, 4535 bekeken

67 thoughts on “Uitblinker: wie is de beste fietsenmaker in Den Haag?

 1. Geen twijfel: Haagse Bike-Express in de Stevinstraat steekt er met kop en schouders bovenuit. SERVICE met hoofdletters.

 2. WeCustomizeBikes! Deskundigheid troef – ontwerp je eigen fiets: Daan en Michel behoeden je voor uitglijers. Enthousiasme spat ervan af – denk bv aan mountainbike event Uithof! Klein maar fijn!!

 3. WE Customize Bikes!!!! Daniel en Michel leveren topkwaliteit, hun enthousiasme is aanstekelijk en hun professionaliteit is ongekend!

 4. Snel fietsen aan de Valeriusstraat.
  Top collectie fietsen, kleding, accessories en onderdelen.

  Daarnaast staat de klant altijd centraal.
  Goed, betrouwbaar en onafhankelijk advies.

  En uiteraard het eigen merk Fietsen.
  Snel 100% op maat gebouwd.

 5. Ik stem op de Haagse bike express omdat je zelfs zonder fiets daar wil langs komen vanwege de fietsenpassie, klantvriendelijkheid en optimale service.

 6. Voor elk probleem hebben zij een oplossing. Voor mijn tandem hebben ze allerlei aanpassingen gemaakt . Zoals een extra sleeprem of een lowcaryers op de voorvork.
  Toppertje zijn het.

 7. QUIST PROFILE BADHUISSTRAAT. snelle service, betrouwbaar, klantgericht. Heel goed en blij met mijn mooie fiets rijdt zeer goed. Warm aanbevolen.

 8. Quist profile. Geweldig goed, , ik ben er zo goed behandeld. betrouwbaar ,voordelige aanbiedingen, veel service en heel vriendelijk, bedankt Quist

 9. Van woerden natuurlijk ,
  Beste fietsen winkel van Den Haag !
  Goede service gezellig praatje en een lekkere bak koffie terwijl je wacht .
  En niet te duur .

 10. Geweldige fietsenmaker, familiebedrijf.
  Deskundig, snel en vooral erg aardig en niets is teveel.
  Bezuidenhout is niets zonder ‘ van Woerden’
  Trots!!!

 11. Ik nomineer de allerbeste namelijk Van Woerden Tweewielers, dé zaak waar de service perfect is, de adviezen bij aankoop van nieuwe fietsen uit het schitterende assortiment top is en bovendien zeer vakkundig en waar de reparatie van elk mankement snel en met originele nieuwe onderdelen altijd wordt verholpen. Ook alle adviezen voor een veilige fietstocht , met daarbij een zeer ruime keuze uit kinderzitjes voor en/of achter en helmen, voor groot en klein! Kortom een familiebedrijf waar vele (ook bekende) Hagenaars al vele jaren zeer tevreden zijn en waar Den Haag buitengewoon trots op mag zijn!

 12. Mijn Opa, Gerard van den Ende, aan de Badhuisstraat 10. Al staat hij niet meer ingeschreven bij de KvK, hij zal altijd als hobby fietsen blijven maken. 80+ Jaren oud en daarmee de oudste fietsenmaker van misschien wel Nederland! Zeker van Den Haag. Dat is toch wel een nominatie waard?

  1. Hi Jeroen, via Google kom ik uit op Gerard van den Ende Reparatieservice aan de Badhuisstraat 8, is dit het bedrijf van jouw opa?

  2. Respect voor meneer van den ende….groot man in de fietsenwereld voor mij..groetjes haagse bike express..Tom vermeijden

 13. We Customize Bikes. Dat is een speciaal zaak voor MTB. Daar waar de kennis van de fietsen maker ophoud (ook de ‘high end’ fietsenmaker) begint het bij hun pas. Echt kundige en gepassioneerde gasten. Maar niet echt de winkel waar je je bandje laat plakken voor je halejulla.

 14. Hollandsche Rijwiel Centrale (Obrechtstraat 173)

  Deze fietsenmaker op de Obrechtstraat bestaat al 75 jaar en krijgt goede beoordelingen. Bij deze fietsenmaker staat service inderdaad hoog in het vaandel! Het onderhoud wordt altijd perfect tegen heel redelijke prijzen uitgevoerd en ook voor bandje plakken kun je hier terecht. En… lekkere koffie als je even moet wachten!

 15. JeRi Tech is nieuw in de Keizerstraat 160.
  Hij geeft niet alleen een prima service maar heeft ook de nieuwste technische snufjes op fiets- en milieu gebied !

 16. Sinds 1 januari is er op centraal station Den Haag een Fiets & Service geopend in de fietsenstalling. Ik heb er nu 2x keer mijn fiets gebracht en werd beide keren super goed geholpen. Wat helemaal fijn is, is dat ik mijn kapotte fiets voor m’n werk inleverde en ik hem helemaal als nieuw kon ophalen toen ik klaar was. De werknemers van de Fiets & Service Den Haag denken echt met je mee en leveren kwaliteit reparaties af tegen lage kosten!
  IK STEM FIETS & SERVICE Den Haag!

  1. Dank community manager. Is mijn stem dan ook automatisch overgeschreven naar bert’s wielershop, aangezien ik niet opnieuw kan stemmen ( wat ook weer logisch is:-)

 17. Ik stem op Bert’s Wielershop in Den Haag, betje wolffstraat! Die leveren een topservice, goede kwaliteit fietsen/brommers en zijn super klantvriendelijk !

  1. Berts wielershop uit de Betje Wolfstraat uit den haag. Ze komen gewoon bij je thuis of op een andere gewenste adres je scooter ophalen voor reparatie of onderhoud. Top service!

 18. Snel Fietsen in de Valeriusstraat. Ik kan er vaak ook tussendoor even terecht. Niet perse alleen op afspraak. Dat vind ik een toegevoegde waarde van een dienstverlener.

 19. Bink bikes – Bink 36 – Binckhorstlaan 36
  Enthousiaste fietsenmakers met passie voor hun vak. Denken met je mee. Ook bij pech onderweg ben ik al 2x geholpen. Absolute aanrader

 20. Beer in de Weimarstraat is topservice. Doet een kleinigheidje tussendoor en gratis. Met zulk klantvriendelijk gedrag ga je terug als je iets groots hebt.

 21. Beer Fietsen denkt economisch mee, doet ook een kleinigheidje tussendoor en gratis. Supertop zo’n service. Daardoor ga je terug als je wel een echte reparatie of onderhoudsbeurt nodig hebt.

 22. Bontekoe geen twijfel, ten eerste een echt Haags familiebedrijf. Daarnaast uitstekend in persoonlijke behandeling, bieden volledige service over hun altijd vakkundige reparatie. Een fietsenmaker die zelf niet alleen vriendelijk is, maar de prijs ook.

 23. Voor mij is Bontekoe dé fietsenmaker van Den Haag. Vroeger als, en nu nog bij de zonen van Gerrit Jr. prima service…

 24. Ik was wel fan van Reva toen ik tot een paar terug in het Regentessekwartier woonde. Tegenwoordig kennelijk in de Weimarstraat maar vroegâh in een piepklein met fietsen afgeladen hok in de Newtonstraat met het inburgeringscertificaat van de Afrikaanse eigenaar als trots middelpunt aan de muur :)

  Het mooiste van deze zaak waren/ zijn echter de openingstijden. Hij gaat pas aan het einde van de middag open en blijft dat tot een uur of elf zodat je als werkende mens gewoon relaxt na je werkdag je fiets kan afleveren en ophalen.

 25. Kemper Fietsen

  Kemper Fietsen is meer dan een winkel die fietsen verkoopt. U kunt bij ze ook terecht voor werkzaamheden aan uw fiets. Onderhoud, reparaties, een servicebeurt (dit is een controle beurt na aanschaf van de fiets) of het monteren van accessoires op uw fiets, het is allemaal mogelijk. De monteurs staan voor uw klaar om eerst de werkzaamheden te bespreken en een indicatie te geven van de kosten. Door het noteren van uw telefoonnummer kunnen wij ze met u overleggen, mochten zij bijvoorbeeld aanlopen tegen onvoorziene mankementen.
  Voor u is het handig als u van tevoren een afspraak maakt voor de reparatie. In dat geval kunt u de fiets op de afgesproken dag ’s ochtends brengen, en is de fiets dezelfde dag weer klaar. Een afspraak voor een reparatie kunt u maken door langs te komen met de fiets, of door op te bellen.
  De werkplaats is geopend voor reparaties op dinsdag tm vrijdag. Op de drukke zaterdag is de werkplaats alleen beschikbaar voor het gereed maken van nieuwe fietsen die net verkocht zijn.
  Uiteraard gaan de monteurs netjes om met uw fiets en zorgen zij voor een snelle en vakkundige reparatie.

 26. Beer Fietsen op de Weimarstraat: uitstekende service (sms service, leenfiets, flexibiliteit) en een kostenefficient (her)gebruik van materiaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *