Vaker concerten van internationale artiesten in Den Haag

Foto: Richard Mulder

Foto: Richard Mulder

Bruce Springsteen en Coldplay toonden het aan, Den Haag is niet vies van grote internationale artiesten. En met meerdere prachtige locaties die zeer geschikt zijn voor een groot podium (denk aan Scheveningen, het Malieveld en het Zuiderpark) is het niet zo vreemd dat het Haagse stadsbestuur besloten heeft meer wereldsterren uit te nodigen om hier een concert te geven.

Het idee om grote artiesten vaker een platform te geven in Den Haag kwam van D66. De gemeente heeft het plan inmiddels omarmd en gaat met concertorganisatoren in gesprek om te kijken hoe het plan verwezenlijkt kan worden.

Wat vind jij van het plan van de gemeente? Welke grote artiest zie jij graag een optreden geven in Den Haag? Laat onder de blog een reactie achter!

Bron: AD.nl

5558 getoond, 239 bekeken

3 thoughts on “Vaker concerten van internationale artiesten in Den Haag

  1. Rondom het stadion van ADO Den Haag zijn aantal leegstaande kavels. Deze zijn van de Gemeente Den Haag, staan te koop en de Gemeente zoekt partijen die daar “vermaak” gaan bouwen.

  2. Misschien een soort van Ziggo Dome bouwen naast het Stadion van ADO Den Haag. Prima bereikbaarheid, Ruimte zat, parkeergelegenheid zat en brengt leven in de omgeving.

  3. Goed initiatief! Wij hebben natuurlijk geen Ziggo Dome of Arena, maar laat Coldplay nog maar een keer terugkomen om Oh Oh Den Haag te zingen ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *