Varen naar de Japanse Tuin (Clingendael) met de Willemsvaart

Willemsvaart Haagse grachten

Foto: Willemsvaart

Van zaterdag 14 oktober tot en met zondag 29 oktober 2017 vaart de Willemsvaart vanaf het Centraal Station (de Prinsessegracht) naar Clingendael. Onze boten kunnen Clingendael zelf niet in, maar stoppen bij de ingang van het park. Vanaf die locatie is het nog een paar minuten lopen naar de Japanse Tuin.

In het najaar is de tuin open van 10.00 uur tot 16.00 uur. Het is niet mogelijk om buiten deze tijden de tuin te bezoeken (ook niet op afspraak).

De boot vertrekt (indien er boekingen zijn!) om 12.00 uur. Altijd vooraf reserveren.
(info@willemsvaart.nl). Retour kost 10 euro p.p.

Gezien de kwetsbaarheid van de tuin is het niet mogelijk om de tuin te betreden met buggy’s en elektrisch aangedreven hulpmiddelen. Voor mensen met een rolstoel is de tuin alleen beperkt toegankelijk. Er is voor rolstoelen een aparte ingang met een speciale, kortere route door de tuin. Daarnaast is het ook niet toegestaan om met honden de tuin te betreden. Bij teveel bezoekers kan het zijn dat u even moet wachten voor u de tuin in mag. De kwetsbaarheid van de aanplant laat maar een maximum aantal bezoekers toe.
Wij varen met maximaal 23 passagiers.

De vaart duurt ongeveer 45 minuten. Rond 12.45 zijn we bij Clingendael. Om 14.15 uur varen we weer terug.

Groepen (minimaal 6, maximaal 23 personen) kunnen ook tussen 9.00 en 14.00 uur vertrekken en kiezen voor aanlegplaats Hooikade of Hilton als vertrekpunt.

3043 getoond, 351 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *