Vergunning voor bouw bioscoop Euroscoop Ypenburg

Euroscoop Ypenburg bioscoop vergunning

Bron: Denhaag.nl

De gemeente Den Haag heeft deze week een vergunning verstrekt voor de bouw van een grote bioscoop in Ypenburg. De bioscoop van het bedrijf Euroscoop, moet verrijzen op braakliggend terrein aan de Guldenlaan, in de buurt van station Ypenburg en een afslag van snelweg A12.

Het nieuw te bouwen bioscoopcomplex bestaat uit elf filmzalen en twee horecagelegenheden. Daarnaast worden er 450 parkeerplaatsen gerealiseerd. Met het verlenen van een vergunning kan worden gestart met de werkzaamheden voor de bouw van de bioscoop. Voorwaarde hiervoor is wel dat er binnen de termijn van zes weken geen bezwaar (meer) wordt gemaakt gemaakt tegen de komst van de Euroscoop in Leidschenveen-Ypenburg.

Wat vind jij van de komst van de nieuwe bioscoop? Laat het weten in een reactie!

7235 getoond, 1384 bekeken

2 thoughts on “Vergunning voor bouw bioscoop Euroscoop Ypenburg

  1. Wat gaaf en een winst voor deze prachtige omgeving, er zijn inmiddels genoeg winkelparades (met weinig beleving) in de omgeving.

  2. Waarom hier een megabioscoop terwijl Leidschenhage ook een megabioscoop in de bouwplannen heeft opgenomen? 2 dezelfde voorzieningen op relatief korte afstand van elkaar lijkt mij overbodig……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *