Verhuislift huren in Den Haag? Draagkracht is wat je nodig hebt

Draagkracht Logistics B.V.

Foto: Draagkracht Logistics B.V.

Ga jij binnenkort verhuizen in Den Haag en heb je zware of grote spullen? Denk dan eens aan een verhuislift huren Den Haag.
Draagkracht is wat je nodig hebt bij het verhuizen van grote en zware spullen. Je wilt je vrienden niet teveel belasten en zelf verhuizen van de spullen is een zware en vaak ook kostbare taak. Als je een verhuislift huurt bespaar je niet alleen op je eigen kracht maar ook op je kosten en tijd. Verhuizen onder werktijd hoeft niet, want verhuisliften huren kan ook in de avonduren of in het weekend. Zelfs op zondag.

Verschillende soorten verhuisliften huren
Er bestaan verschillende soorten verhuisliften. Afhankelijk van de locatie waar de spullen naartoe moeten worden verhuisd en op basis van de spullen zelf kan je een bijpassende verhuislift huren. Een ladderlift of een traplift, Verhuisbedrijf Den Haag Draagkracht adviseert je graag bij jouw verhuizing.

Waarom een verhuislift huren?
• Bespaar kosten door zelf te verhuizen met een verhuislift
• Met een verhuislift werk je net zo snel als een professioneel verhuisbedrijf
• Voorkom beschadiging en onhandig gesjouw door zware en grote spullen door een trappenhuis te manoevreren
• Verhuisliften kunnen op iedere gewenste locatie worden bezorgd op de tijd die jou past
• Heb je een paar spullen? Huur een verhuislift voor een aantal uur.

Draagkracht Logistics B.V.

Foto: Draagkracht Logistics B.V.

Hoe werkt het huren van een verhuislift?
Jij bepaalt de dag en tijd en professionele vakmensen zorgen dat er een passende verhuislift wordt gebracht naar de locatie. Het vervoer van de verhuislift, de bediening door vakmensen en het beschermingsmateriaal voor je grote spullen is inbegrepen bij de prijs. Zelfs de voorrijkosten.

Houd er rekening mee dat de meeste verhuisliften een bereik hebben tot ongeveer de 6e verdieping van een appartementencomplex. De maximale belasting van een verhuislift ligt gemiddeld rond de 200 kilo.

2180 getoond, 62 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *