Verloren Haagse voorwerpen te vinden op internet

Als je iets kwijtraakt in het (het centrum van) Den Haag is er een grote kans dat je het niet makkelijk terug kan vinden… Het is net als zoeken naar een speld in een hooiberg zullen we maar zeggen. Maar er is goed nieuws! Vanaf 1 januari 2013 is die speld een stuk groter en dus makkelijker te vinden. Vanaf dan werkt Den Haag namelijk met de website www.verlorenofgevonden.nl.

Voorheen was het de ‘bedoeling’ dat de vinder van een verloren voorwerp deze afleverde bij een politiebureau, maar als het nieuwe jaar start nemen zij deze voorwerpen niet meer aan. Het idee is dat de vinder het gevonden voorwerp thuis bewaart(!) en op de site plaatst. De verliezer van het voorwerp kan hem dan hier terugvinden en er beroep op doen.

Risico
Natuurlijk dacht ik meteen aan de risico’s. Is het niet makkelijk om te doen alsof je een eigenaar bent van bijvoorbeeld een verloren iPhone 4? Hoef je alleen maar effe langs het betreffende adres en te zeggen: “Yes, die is van mij!” Gelukkig gaat het niet zo makkelijk. Het contact blijft in veel gevallen namelijk via de gemeentes gaan en binnenkort dus ook via Den Haag!

Mocht je trouwens het voorwerp liever niet thuis willen bewaren, dan kan je hem alsnog afleveren op deze stadsdeelkantoren:

 

30 thoughts on “Verloren Haagse voorwerpen te vinden op internet

 1. Hi my son lost his gym bag, it’s has black/red colour rectangular bag with some holes. It has gym shoes, towel, gym shorts & tshirt in it. If ever found please message me 0626194140. Thank You.

 2. Nederlands paspoort verloren in Buslijn 26 bij Station Moerwijk, op 14 mei 2018, rond 17:50. Graag hoop ik hem terug te vinden

 3. Vandaag 31 januari 2018 rijbewijs en verzekeringspasje verloren. Verzoek aan vinder mij even te bellen op 06 12594225. Alvast dank !

 4. Ik ben tijdens het sinterklaas intocht in het centrum van Den Haag mijn usb stick verloren. Witte USB, merk Toshiba 16GB. Iemand gevonden?

 5. op 6 augustus 2017 heb ik mijn leesbril verloren. de leesbril zat in een blauw metaal hoesje. Heeft U iets gevonden?. Laat a.u.b. weten. Alvast bedank.

 6. ik ben mijn telefoon verloren in kijkduin op 2 aug. tussen half2 en 4uur
  het is een samsung j5 zwart hoesje met een pasje erin van de aquajutter schevengen
  als iemand hem heeft gevonden graag contact via volgende email adres: henkammeraal@gmail.com.

  Alvast bedankt!
  Groeten Henk

 7. 22-4-2017: Dames handtas grijs/crème met onderste helft zebra stof -onderweg van Wateringen – Café Scrumpy, via Oosteinde naar Strijpkade kwijt geraakt.
  Wie oh wie heeft hem gevonden?

 8. 28 mrt :portemonnee kwijtgeraakt met diverse pasjes/ idkaart/ rijbewijs op naam van BRR Benerink. Zou ze graag terug willen hebben.

 9. Hoi ik ben 25 a 26 januari 2017, mijn gouden armband kwijtgeraakt in den haag. Heeft iemand hem gevonden aub breng hem Dan naar de gemeente den haag, of mail mij, het is een gouden armband met aan de bovenkant versiert van zirkoniastenen een steentje on breekt erop. Met een dubbel sluiting, schuifsluiting en een kliksluiting. Het emotionele waarde is groter dan de waarde van de armband. Het behoort bij een set die ik heb gekregen van een dierbaar persoon. Ik ben overal waar ik die dagen ben geweest wezen kijke. Ziekenhuis, centrum. Maar helaas als iemand het gevonden heeft aub ik wil hem graag terug! Heb het gekregen van een allerbelangrijkste persoon .me moeder.

 10. Verloren in centrum klein portemonnee met pasjes bankpas id kaarten ooievaarspassen enz
  en een overzicht kaart aan een koord

 11. MIJN MOBILE TELEFOON KWIJT SAMSUNGE AGCE 7 is nog een nieuwe toesteel in haagse martk graag wil ik mij toestel terug

 12. Vandaag sleutelbos verloren op Kijkduin, hangt label aan met de naam Giulia! Zeer waardevolle bis hoop dat die gevonden wordt

 13. Hallo, ik ben tijdens parkpop mijn zwarte zonnebril op sterkte verloren op de voor artiesten gemaakt parkeergelegenheid via Marie Heinenweg achter haags podium en people stage
  Hoop dat iemand em heeftt gevonden…

 14. M’n zoontje is zijn knuffel verloren. Het is een winnie de poeh beer met een blauw pakje aan. Het is een vieze beer en de neus is eraf.. Hij is hier heeeeeeeel erg aan gehecht en is nu dus ook erg verdrietig! Wie heeft zijn beertje gevonden? Wij willen hem heel graag terug.

  1. Hoi Kimberley, wat vervelend! Helaas denk ik echter dat je beter naar de bovenstaande website kunt gaan (verlorenofgevonden.nl), want wij gaan niet over de gevonden of verloren voorwerpen. Deze blog was bedoeld om te verwijzen naar die site. Succes met zoeken, ik hoop dat jullie de knuffel snel vinden!

 15. Ik ben vandaag (6 mei 2016) mijn rijbewijs en pinpas verloren op de boulevard van Scheveningen of op de Scheveningseweg richting het Vredepaleis.

 16. Ik ben op 25 april mijn sleutelbos verloren, met vier sleutels een zwart schijfje en een letter J sleutelhanger. Als iemand iets heeft gevonden, laat het alsjeblieft weten!

  1. ik ben mijn portemonee verloren in de van diemenstraat den haag.wie heeft mijn
   portemonee gevonden de eerlijke vinder wordt beloond is blauw met paarse bies..email ursila.ramdhani@gmail .com

 17. Ik ben op woensdag 9-3-2016 mijn portemonnee verloren bij de hobbemaplein. Het is een zwarte rechthoekige portemonnee met veel pasjes en 3 usb sticks erin. Als iemand het vindt hoor ik het graag!!!!

 18. Ik heb op 13 november 2015 op het Wateringseveld in Den Haag in de buurt van de Parijsplein een portemonee met een spaanse identiteits kaart, een PROFILE zorgkaart, een OV chipkaart en een studenten kaart van CLD (Christelijk Lyceum Delft. Alles op naam van Pablo Lujan Juan. Heeft U iets gevonden?. Laat a.u.b. weten. Alvast bedank

 19. Sinds vrijdag 21-08-2015 mis ik mijn portemonnee met rijbewijs, bankpas, creditcard en geld. Ik heb voor het laatst gepind bij AH aan de Weimarstraat te Den Haag rond 17:30 uur.

 20. Wil je óók een Vindhek in Den Haag? Sluit je dan via Facebook ook aan bij de Vindhek Vrienden Den Haag. Je steunt zó het initiatief van een aantal Hagenaars om deze interactieve installatie en ontmoetingsplaats naar de hofstad te brengen.
  Tientallen Hagenaars gingen u voor, U bent van harte welkom.
  Naast Amsterdam heeft ook Utrecht een Vindhek en binnenkort volgt Groningen.

 21. Het toeval wil dat de bedenkster van het Vindhek vaste grond in Den Haag wil krijgen om in de stad een aantal Vindhekken te plaatsen. Vindhekken zijn behalve een kunstuiting ook sociale ontmoetingsplaatsen waar kleine gevonden artikelen, denk bijvoorbeeld aan handschoenen, speelgoed, een petje, een fietssleutel aan vast kunnen worden gemaakt. Degene die het artikel is verloren zal zich in veel gevallen kunnen voorstellen waar dat is gebeurd en naar het Vindhek komen om te zien of het artikel misschien is gevonden.

  Er staan inmiddels Vindhekken in Amsterdam maar Den Haag loopt nog achter. De bedenkster is in Den Haag op zoek naar mensen die haar willen (onder)steunen met dit plan om het eerste Haagse Vindhek te plaatsen. Bezoek de site en word misschien wel vriend van het Vindhek: http://www.vindhek.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *