Verwachte openingsdatum gamehal Gamestate Den Haag: zomer 2018

gamestate den haag grote markt verwachte openingsdatum zomer 2018

Bron: Facebook Gamestate (afbeelding gebruikt met toestemming van Gamestate)

Op 18 februari 2018 hebben wij in deze blog gemeld dat Gamestate een gamehal opent in het voormalige pand van Bart Smit/Intertoys aan de Grote Markt 4 in Den Haag. Op dat moment waren er nog een aantal onduidelijkheden, waaronder de invullig van het pand en de verwachte openingsdatum van Gamestate Den Haag.

Gamestate grote markt den haag opening intertoys bart smit

Foto: Igor Tschernizki

Inmiddels hebben wij contact gehad met Gamestate en weten we meer over de verwachte openingsdatum en de invulling van het pand. In een reactie per mail zegt Caroline Ledeboer, PR-persoon van Gamestate:

We gaan beide verdiepingen van het gebouw gebruiken. De openingsdatum is nog niet bekend, maar we streven er wel naar om de vestiging in de zomer van dit jaar te openen.”

Ledeboer houdt nog wel een kleine slag om de arm: “Op dit moment is de verbouwing van het pand gaande. De exacte openingsdatum hangt mede af van hoe lang de verbouwing gaat duren”.

We zullen dus nog minimaal een paar maanden geduld moeten hebben voordat we daadwerkelijk kunnen gamen aan de Grote Markt. Zodra we de exacte openingsdatum van Gamestate Den Haag weten, zullen wij dat natuurlijk meteen melden.

4507 getoond, 960 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *