Vier Pasen met De Hofpas!

Het is bijna Pasen dus tijd voor de voorbereidingen. Of je nu lekker met de familie gaat brunchen of lekker buiten de deur gaat eten, met je Hofpas krijg je overal voordeel!

De Hofpas is de leukste voordeelpas van Den Haag en omstreken waarmee je voordeel krijgt bij bijna 500 partners in de regio. Zo ook op al je Paasinkopen! Laat je inspireren en shop liever lokaal. Geniet van het voorjaar en alle lekkernijen; Pasen is het moment voor een relaxte brunch of een uitgebreid ontbijt!

Vraag De Hofpas gratis aan!

Hofpasvoordeel Paasweekend:

Parkoers Zuiderpark, geniet van een heerlijke brunch bij deze lunchroom midden in het Zuiderpark!
Hofpasvoordeel: 10% korting op de totale rekening van maximaal 4 personen.

Madal Bal, bij deze supermarkt maak je in de weken voor Pasen kans op prijzen! Bij elke €10,- aan boodschappen ontvang je een gratis Paaslot en je maakt daarmee kans op een van de gratis brunchproducten of zelfs een volledige biologische brunch voor twee t.w.v. €100,-!
Hofpasvoordeel: Bij besteding vanaf €10,- een gratis biologische snackreep van Taste of Nature + Paaslot.

Fletcher Hotel, vier een volledig verzorgde Pasen bij Fletcher Hotel Leidschendam! Er is op 1e en 2e paasdag een heerlijk brunchbuffet inclusief dessertbuffet en voor de kids is er entertainment aanwezig. Let op, 1e paasdag is al helemaal volgeboekt dus wees snel als je hier op 2e paasdag wilt genieten van dit buffet.
Hofpasvoordeel: Paasbruch voor €19,50 i.p.v. €24,50!

Brunch Hofpas voordeel

Foto: De Hofpas

Medellin Secret, bijzondere koffie voor thuis of op het werk en natuurlijk ook voor tijdens de Paasbrunch thuis met de hele familie. Medellin Secret heeft drie prachtige finca’s met elk hun eigen karakteristieke smaakprofiel. Daarnaast verkoopt Medellin Secret ook heerlijke bijzondere chocolade-eitjes voor op de brunchtafel. Dat wordt smullen! En wij van De Hofpas kunnen het weten want wij hebben al een heerlijk chocoladepakketje mogen ontvangen!
Hofpasvoordeel: 5% korting op alles!
De koffie van Medellin Secret is ook te koop in de webshop van De Hofpas.

Willemsvaart, vaar met de Willemsvaart door de grachten en ontdek Den Haag. Op 1e en 2e paasdag is er een speciale Paasvaart.
Hofpasvoordeel: €2,50 korting op een volwassenen ticket en ieder 3e kind gratis (3 t/m 11 jaar).

Hoeve Biesland, een biologisch-dynamische boerderij met 150 melkkoeien, een eigen slagerij, bakkerij, groentetuin en nog veel meer! Bij de boerderij is ook een weidewinkel gevestigd met eerlijke en biologische producten uit de eigen moestuin en slagerij uiteraard. (H)eerlijke producten voor op de brunchtafel.
Hofpasvoordeel: Gratis doosje 6 biologische eieren bij besteding vanaf €10,-.

Tasty Dreams, voor iets zoets op tafel moet je bij Tasty zijn! Je vindt hier heerlijke ambachtelijke cupcakes en homemade taarten.
Hofpasvoordeel: 8 cupcakes voor de prijs van 6!

La Galleria, eerst even lekker uitwaaien op Scheveningen of Kijkduin om vervolgens aan te schuiven aan een heerlijk verzorgde Paasbrunch of -diner. Op 1ste en 2e paasdag verzorgt La Galleria diverse Paasspecialiteiten.

  • La Galleria Boulevard, Paasbrunch. Hofpasvoordeel: Gratis glas Prosecco bij Italiaanse paasbrunch met antipasta, diverse broodsoorten, soep, verse pasta’s, Italiaanse vlees- & visspecialiteiten en verschillende zoetigheden.
  • La Galleria Kijkduin, Paasdiner. Hofpasvoordeel: Gratis glas Prosecco bij Paasdiner.
  • La Galleria Kurhausplein, speciale Paas- wijnproeverij. Hofpasvoordeel: 10% extra korting! De proeverij bestaat uit 4 heerlijke wijnen met hapjes voor €15,- p.p.
  • Steam, heerlijke Paasspecial met lentebiertjes. Hofpasvoordeel: twee heerlijke lentebieren met charcuterie voor €11,95 i.p.v. €14,95.

Het Hofpas-team wenst je een fijne Pasen met heel veel voordeel!

Geniet en veel plezier bij een van onze partners!

Nog geen Hofpas en wil je ook profiteren van al deze aanbiedingen? Vraag De Hofpas dan gratis aan!

Voor een compleet overzicht van alle 500 partners check onze website.

6347 getoond, 130 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *