Vijftig jaar verhalen in World Forum

Op 14 maart 2019 bestaat World Forum The Hague vijftig jaar, een belangrijke gebeurtenis om uitvoerig bij stil te staan. Het Haagse congrescentrum heeft door de jaren heen grote, (inter)nationale bekendheid verworven.

Zo was het jarenlang de locatie van het North Sea Jazz Festival met wereldberoemde artiesten als Miles Davis, Dizzy Gillespie, Ella Fitzgerald en Al Jarreau. Bezoekt de koninklijke familie al bijna vijftig jaar lang ons gebouw, spraken er grootheden als Neil Armstrong, Bill Gates, Hillary Clinton en Barack Obama op diverse internationale congressen en was het de locatie van conferenties zoals de Nuclear Security Summit 2014, Global Conference on Cyberspace 2015 en Future Force Conference 2017. Genoeg mooie momenten voor unieke verhalen!

World Forum zal een jaar lang vieren dat het gebouw op 14 maart 2019 vijftig jaar zal bestaan. Speciaal voor dit jubileum is er een website ontwikkeld. Hier kunt u verhalen uit de geschiedenis van het congresgebouw lezen, foto’s terugkijken van de opening in 1969, en oude posters en tickets bewonderen. Op de tijdlijn kan bekeken worden wat er is gebeurd door de jaren heen. Wekelijks komen er op deze website nieuwe verhalen over legendarische optredens, anekdotes van achter de schermen, mooie herinneringen van medewerkers, van buurtbewoners, bekendheden en van uzelf! We zijn ook op zoek naar uw eigen foto’s en verhalen. Voor op de website en voor in een unieke jubileum publicatie die centraal zal staan tijdens ons vijftig jarig bestaan. Heeft u zelf een mooi verhaal over World Forum dat u met ons wilt delen? Zend uw verhaal dan nu in!

Open Dag
Op 16 maart 2019 wordt een (gratis) Open Dag georganiseerd voor iedereen die World Forum nog eenmaal samen wil bezoeken (zoals vroegâh). Dit zal een speciale dag worden, er zullen onder andere backstage tours worden gegeven, er komt een meeting point van oud medewerkers en u kunt u laten verrassen door diverse muziekstijlen. Like de Facebookpagina, hier zal iedere week een bericht op verschijnen. Meld u ook alvast aan bij dit Open Dag evenement om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom deze dag!

2344 getoond, 74 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *