Violet Roest exposeert bij Galerie KopS in januari 2018

De Galerie van KopS (Kunstenaars op Scheveningen) is aan de Keizerstraat 71C op Scheveningen. Deze maand (januari 2018) is kunstenaar Violet Roest uitgelichte kunstenaar. Zij heeft een volledige zaal om haar werk te tonen.

Violet geeft al jaren les in teken- en schildertechnieken. In haar mooie ruime atelier op Scheveningen werkt ze aan haar schilderijen en beelden. Ze is van vele markten thuis.

foto Violet Roest

foto Violet Roest

Yvonne Wacht (uitgelichte kunstenaar in december 2017) koos Violet uit voor de maand januari: “Wat mij het meest aanspreekt zijn haar portretten van Chinese- en Boeddhistische monniken. Een hele serie portretjes van de meest uiteenlopende mensen. Het zijn allemaal zeer fantasierijke en liefdevolle afbeeldingen. Zelf heb ik zo’n portretje aangekocht en het schilderij hangt in de kamer. Steeds vraag ik mijzelf af waar die fantasie vandaan komt en op welke manier ze worden gemaakt. Haar portretten zijn voor mij zowel raadselachtig als ontroerend en ze fascineren mij.”

Kom kijken naar de nieuw ingerichte Galerie van KopS aan de Keizerstraat 71C op Scheveningen en bekijk de intrigerende portretten van Violet Roest. Openingstijden: vrijdag t/m zondag 13-17 uur.

 

1727 getoond, 74 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *