Vrijwilliger worden bij HMC, iets voor u?

Stomazorg groen vinkje HMC

Foto: HMC

HMC (Haaglanden Medisch Centrum) is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Wij zijn een ziekenhuis met liefde en lef. Dit geven we vorm door de zaken écht anders te organiseren, vanuit het perspectief van de patiënt die we met aandacht helpen. De komende jaren maken wij ons sterk om passende (topklinische) zorg te kunnen bieden. Ook zullen we voortdurend blijven zoeken naar manieren om de zorg nog beter te maken. Wij leveren zorg dichtbij en zoals de patiënt wil, samen met verwijzers, verpleeg- en verzorghuizen en de thuiszorg.

Onze vrijwilligers helpen mee het gastvrije ziekenhuis te zijn wat we willen zijn. Bij HMC maak je echt onderdeel uit van de organisatie. Als u start wordt u uitgenodigd voor de introductiebijeenkomst voor nieuwe medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers én vrijwilligers op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen HMC, wie we zijn, wat we doen en natuurlijk heten wij u persoonlijk van harte welkom.

Binnen HMC is er een variëteit aan vrijwilligersfuncties en mogelijkheden. Van vrijwilliger op de kinderafdeling tot vrijwilliger op de Spoedeisende Hulp. Of vraagt u liever hoe patiënten de dienstverlening van HMC ervaren of wilt u een vrijwilliger zijn bij de kerkdienst in het ziekenhuis of verpleeghuis Nebo? Wij zoeken bij voorkeur vrijwilligers voor een langere periode, maar het is ook mogelijk om kortdurend vrijwilliger te worden.

Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op onze website. Of neem contact op met de coördinatoren Ellie de Mooij-Klaver, Teamcoördinator vrijwilligerswerk HMC Westeinde en HMC Antoniushove, email: e.de.mooijklaver@haaglandenmc.nl of José Bosdijk, Teamcoördinator vrijwilligerswerk HMC Bronovo en Nebo, email: j.bosdijk@haaglandenmc.nl.

537 getoond, 309 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *