Wandelingen in de winter – deze strandtenten zijn het hele jaar open

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Deze winter kan je er warmpjes bij zitten aan zee, want ook dan zijn er strandtenten open. Het grootste deel wordt weggehaald, maar er blijven een aantal staan in de storm en kou. Buitengewoon Scheveningen zet ze op een rijtje, zodat jij straks bij een knisperend haardvuur zit met een warme choco in je handen. Lekker wandelen en opwarmen, dat wordt een knusse winter op het strand van Scheveningen!

Aloha
Stel je eens voor, je komt na een winterse wandeling van het havenhoofd gelopen. Klimmend over de blokken loop je langzaam over het zand, op zoek naar een versnapering.

Klop dan eens aan bij Aloha. Naast dat je kan koekeloeren in de surfshop en lessen kan volgen (ook in de winter), kan je heerlijk happen. De keuken gebruikt verse en veelal biologische fairtrade producten. Een bakkie of warme choco met vers bananenbrood? Het kan allemaal! Genieten in de knusse huiskamer van Aloha is zeker een aanrader.

Hart Beach
Loop ook eens een deurtje verder, dan wandel je binnen in een hele andere gezellige huiskamer. Waar ze sinds kort ook heerlijke kaasfondue serveren.

Opwarmen in de huiskamer van Hart bij een gemoedelijk haardvuurtje is zeker geen straf. En niet alleen kan je opwarmen door choco of een bakkie, een wijntje of een biertje gaat er ook wel in na een wandeling. Of een frisse duik of surfsessie natuurlijk! Warm douchen kan hier ook…best goed om te weten.

Smoothies, broodjes, verse taarten en nog veel meer lekkers, het proeven waard! Struin even langs de surfshop voor een leuke outfit want je kan gelijk door naar een bruisende fuif, daar zijn ze bij Hart Beach ook erg goed in. Dus deze winter valt er zeker wat te beleven en te feesten!

Waterreus
De Waterreus is het hele jaar door de ideale plek om een heerlijk hapje te eten en gezellig iets te drinken aan zee. Maar het is ook dé locatie om iets te vieren. Vrijgezellenfeest, huwelijk, bedrijfsuitje, teambuilding: op deze schitterende strandlocatie brengen ze elk feest op smaak. Lekker eten, workshops of iets anders. Compleet verzorgd, dus! Kortom: het hele jaar door een feest. We zien je voor een wijntje op het terras!

De Pier
Officieel is het geen strandtent, maar toch willen we de Pier even noemen. Er valt veel te beleven op deze locatie aan het strand.

Niet alleen kan je er altijd een hapje eten of wat drinken, regelmatig worden er leuke markten georganiseerd of andere feestelijke evenementen. Of wat dacht je van even zen worden bij yoga op de Pier of bij het Floatcenter? Ook kan je er slapen, kortom lekker zweven boven zee daar is niks mis mee!

Met al deze tips kom je de winter wel door, dachten wij zo! We zien je op het strand van Scheveningen, zelfs als de eerste sneeuwvlokjes vallen…

Check voor meer tips www.buitengewoonscheveningen.nl

4279 getoond, 547 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *