Wat is er te doen met Goede Vrijdag en Pasen 2018 in Den Haag?

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Op vrijdag 30 maart (Goede Vrijdag) begint het paasweekend van 2018 met tal van leuke activiteiten in Den Haag. Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april (Eerste Paasdag), maandag 2 april (Tweede Paasdag) is er ook meer dan genoeg te beleven. Benieuwd wat er allemaal te doen is in Den Haag tijdens Pasen 2018? Bekijk dan hieronder het overzicht van de leukste activiteiten!

Vrijdag 30 maart 2018 (Goede vrijdag)

 • Urban Farmers dakmarkt – vrijdag 30 maart
  De dakmarkt van UrbanFarmers is iedere vrijdag (ook op Goede Vrijdag) tussen 14:00 en 17:00 uur geopend. Het is de ideale plek om verse groenten, fruit en vis te kopen voor jouw overheerlijke paasmaaltijd.
 • Klassiek concert Mattheus Passion in de Grote Kerk – vrijdag 30 maart
  Ieder jaar wordt met Pasen de Mattheus Passion opgevoerd in de Grote Kerk in Den Haag. Het meesterwerk van Bach wordt dit jaar wederom uitgevoerd door dirigent Pieter Jan Leusink en zijn orkest.
 • HipFest 2018 Scheveningen – vrijdag 30 maart
  HipFest is een gratis popfestival dat dit jaar voor de vierde maal plaatsvindt in de Keizerstraat, Scheveningen. Van 15:00 tot 02:30 uur zullen ongeveer 30 shows gegeven worden door onbekende, bekende en opkomende artiesten.
 • Tango Extremo – De Mattheus Passie in de Nieuwe Kerk – vrijdag 30 maart, 20:30 uur
  Ook in de Nieuwe Kerk wordt een uitvoering van de ‘Matthäus Passion’ van Bach ten gehore gebracht, maar dan in een mix van klassieke muziek en tango, en met een Latijns-Amerikaanse dimensie.

Zaterdag 31 maart 2018

 • Paasmarkt Hofvijver – 31 maart t/m 2 april
  Bij de Hofvijver in de binnenstad van Den Haag verrijst een driedaagse Paasmarkt met bijna 100 stands. Op de markt vind je onder meer, kunst, antiek, curiosa etc.
 • Salt Market Pier Scheveningen – 12:00 – 19:00 uur
  Op de Salt Market op De Pier vind je de mooiste design- en vintageproducten. Trakteer jezelf op een heerlijk dagje uit naar de kust van Den Haag. Ook voor de kinderen staan er leuke activiteiten op de planning.
 • Hans Klok’s House of Horror in World Forum – zaterdag 31 maart, 20:00 uur
  Niemand minder dan de bekendste illusionist van Nederland geeft op de zaterdag voor Eerste Paasdag een familieshow in World Forum The Hague. Met een scala aan nieuwe illusies neemt Hans Klok zijn publiek mee op reis naar de wereld van de mystiek.

Zondag 1 april 2018 (Eerste Paasdag)

 • Franse markt Le Marie Marché – 1 april t/m 2 april
  Op Eerste en Tweede Paasdag staat de Franse markt Le Marie Marché weer op het Plein in Den Haag. De sfeervolle kraampjes staan boordevol eigentijdse en handgemaakte producten. Tijdens het shoppen geniet je van leuke muziek op de achtergrond. Mocht je trek krijgen in iets lekkers, vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan de foodtruck.

Maandag 2 april 2018 (Tweede Paasdag)

 • Streetball Masters Den Haag in Sportcampus Zuiderpark – 2 april, 12:00 – 18:00 uur
  Op Tweede Paasdag vindt in het Sportcampus in het Zuiderpark een 3×3 basketball toernooi plaats, die o.a. georganiseerd wordt door de Nederlandse Basketball Bond. Het is de de twaalfde en laatste voorronde van het 3×3 indoorseizoen op het programma van Streetball Masters 2017-2018 Indoor.

Nog meer activiteiten
Uiteraard zijn er nog meer leuke activiteiten. Denk aan een boottocht over de grachten met de Willemsvaart, Ziplinen op De Pier Scheveningen, een ritje in het Reuzenrad, de Haagse Toren beklimmen. Daarnaast zijn attractieparken Duinrell en Drievliet in het paasweekend geopend. Ook zijn alle winkels in de binnenstad op Eerste en Tweede Paasdag open van 12.00 tot 18.00 uur.

Wat voor leuke dingen ga jij doen met de Paasdagen? Laat onder een reactie achter! 

11422 getoond, 2215 bekeken

One thought on “Wat is er te doen met Goede Vrijdag en Pasen 2018 in Den Haag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *