Wat is er te doen met Halloween 2017: activiteiten in Den Haag

Vleermuizen Halloween

Foto: Pixabay

Oktober is griezelmaand in Den Haag! Heb jij je zombiekostuum al klaargestoomd? Of ga je dit jaar toch maar als vampier? Het kan allemaal want het is binnenkort Halloween!

Op verschillende plekken in de stad worden tal van activiteiten en events georganiseerd die je ongetwijfeld de schrik van je leven zullen verzorgen. Bekijk onder de leukste activiteiten die in Den Haag te beleven zijn tijdens Halloween 2017.

Programma Halloween 2017

Halloween Shopping Night in de Bogaard – donderdag 26 oktober
Op donderdagavond 26 oktober 2017 is het griezelen geblazen in de Bogaard in Rijswijk. Van 18.00 tot 22.00 uur zijn de winkels in het winkelcentrum gewoon open en kun je tussen het winkelen door genieten van leuke, maar uiteraard schrikwekkende, horror acts vol magie.

Mean Green Halloween in O’Casey’s Irish Pub – zaterdag 28 oktober
In Den Haag zijn er grote feesten en pubcrawls. Vele zombies, vampieren en andere engerds zullen door de stad dwalen van café naar pub en feest. O’Casey’s zal morgen ook vol zitten met de mooiste enge outfits en samen een feestje bouwen. Entree voor Halloween 2017 is bij ons natuurlijk gratis en we starten circa 21.30 uur!

Halloween in de Keizerstraat – zaterdag 28 oktober
De Keizerstraat in Scheveningen zet speciaal voor Halloween een heel griezelfestijn neer. Trek je engste outfit aan en doe mee met het trick or treaten en geniet van heerlijke versnaperingen, live muziek en nog veel meer griezelige activiteiten.

Grote Markt viert Halloween in ’80s & ‘90s slasher movie stijl – zaterdag 28 oktober
In de Boterwaag vindt weer het Halloween 80’s 90’s party met dj’s Rog en Ivan plaats. De avond staat in het teken van het tijdperk van de slasher movies, waarin nepbloed de grootste hoofdrol speelde. Entree bedraagt 5 euro, maar wie verkleed komt mag gratis naar binnen. Dankzij de schmink bar, de uitbundige aankleding en de over-the-top outfits van het personeel wordt het weer een kleurrijk Halloween feest!
Begint om 22.30 uur.

Havana: Halloween 2017
Zaterdag 28 oktober is het Halloween in Havana van 23.30 uur tot 04.00. Dress to impress en je krijgt gratis shotjes. De winnaar krijgt zelfs een fles Bacardi!
De entree is gratis.

Het Griezelkabinet ( Toneel 5+) – zondag 29 oktober, 14:00 uur
Het Nationale Theater – Koninklijke Schouwburg presenteert deze Halloween een nieuwe schitterende voorstelling van het bonte gezelschap Samba Salad. De voorstelling gaat over Bart-Jan, die negens bang voor is. Drie plaaggeesten die uit de boekenkast zijn gekropen, voelen zich uitgedaagd en zijn vast beraden hem de schrik van zijn leven te bezorgen. Maar gaat dit ze lukken?

Halloween in het Belgisch Park – dinsdag 31 oktober
In de Gentsestraat en de Stevinstraat is het weer griezelen geblazen dit jaar tijdens Halloween. Het winkelgebied viert al jaren lang het Halloween feest met veel passie en staat niet voor niets bekend om de beste Halloween spooktocht van heel Scheveningen.
– 17:30 tot 19:00 uur.

Halloween Horror Show 2017 Pathé Den Haag – 28 oktober middernacht
In de nacht van zaterdag 28 oktober op zondag 29 oktober presenteert Mr. Horror voor de negende keer de Halloween Horror Show. Op het programma staan vier nieuwe horrorfilms, waaronder Jigsaw, het nieuwste deel in de Saw-reeks.

De Houtwijk Trick or Treat Halloweenavond 2017 – 31 oktober
Tijdens dit bijzondere Halloween buurtfeestje rond de B.Thoenplantsoen in Houtwijk, Loosduinen, pakken de bewoners volledig uit en doen zij er alles aan om jouw de stuipen op het lijf te jagen. Huizen veranderen in spookhuizen. Heksen, geesten en nog meer enge wezens trekken de straat op om de buurt onveilig te maken. Wat het allemaal de moeite waard maakt, een hoop lekkers!
Van 19.00 tot 21.00 uur.

Weet jij nog meer leuke enge feestjes? Laat het weten in een reactie hieronder!

24648 getoond, 2760 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *