Wat is er te doen met Oud en Nieuw 2017 – 2018 in Den Haag?

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Het eind van het jaar is in zicht. Begin jij 2018 het liefst met een leuk, gezellig fuifje? Bekijk dan onderstaand overzicht met alle feesten in Den Haag op Oudejaarsavond!

Paard NYE 2017/2018: Welcome To The Jungle
Op zoek naar een wild danspartijtje met beestachtige muziek? Dan is het NYE: Welcome To The Jungle feest in het Paard een aanrader. In de grote zaal wordt 80s 90s en 00s muziek afgespeeld en in de kleine zaal kun je volop genieten van o.a. dancehall en reggaeton. Het feest start om 23.00 uur. Kaartjes zijn te koop via de website van het Paard.

Bink Rooftop After Supper NYE
Pas geopend maar daardoor niet minder speciaal. Begin het nieuwe jaar met een prachtig uitzicht over Den Haag, vuurwerk, champagne en geweldige dj’s. Het feest duurt van 20.00 tot 04.00 uur, maar je kunt vooraf aanschuiven bij het preparty diner om alvast in de stemming te komen.

Spark The Hague – New Year’s Eve Party 2017/2018
Spark The Hague in Hilton The Hague host voor de vijfde keer een spectaculair Oud en Nieuw feest. Dit jaar met als thema Hollywood! Loop over de rode loper en begin het nieuwe jaar als een echte filmster. Eindig het jaar in stijl bij bar SPARK met een sprankelende avond met drankjes, snacks en live entertainment. Het feest duurt van 22:30 tot 03:00. De dresscode: als een Hollywood-ster die net een Oscar heeft gewonnen. Kaartjes kunnen via deze link geboekt worden.

Crazy Piano’s Oud en Nieuw party 2017/2018
Live muziek, entertainers, vuurwerk en een ronduit knallend fuifje! Tickets kosten 50 euro, dit is inclusief een glas bubbels en 2 drankjes naar keuze. Het feest begint om 22.00, maar vooraf is het mogelijk om vanaf 19.00 uur te genieten van een Oud en Nieuw diner.

The Penthouse Champagne Skyball
In het penthouse van de Haagse Toren, op de 42e etage, wordt dit jaar wederom de Champagne Skyball georganiseerd. Nergens anders in Den Haag heb je tijdens de jaarwisseling een beter uitzicht op al dat prachtige vuurwerk.

Disco Classics New Years Party 2017/2018 – ’t Goude Hooft
Voor de echte liefhebbers van discomuziek is ’t Goude Hooft thé place to be op Oudejaarsavond. De minimum leeftijd is 25 plus en het feest duurt van 21.00 tot 05.00 uur. Begin het nieuwe jaar op swingende disco klassiekers!

Millers NYE Special 2017/2018
Bekende en onbekende muziektalenten zorgen ervoor dat jij een onvergetelijk avond meemaakt tijdens de Millers NYE Special. Benieuwd naar de line-up? Check de Millers Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste updates.

Rootz Out! en Nieuw
Rootz trakteert je dit jaar op een spectaculair feestje met House, R&B en dansmuziek, in 2 zalen. Een regulier kaartje voor dit feest kost 15 euro, maar er zijn ook goedkopere Early Bird tickets die 10 euro kosten.

Willemsvaart
De hele maand december organiseert de Willemsvaart speciale boottochten met leuke thema’s. Zo wordt er op 31 december 2017 een Oudejaarsvaart georganiseerd en op 1 januari 2018 een Nieuwjaarsvaart naar de Nieuwjaarsduik op Scheveningen.

Vreugdevuur Scheveningen / vreugdevuur Duindorp
Op 31 december barst de strijd tussen Scheveningen en Duindorp weer los. De regels zijn dit jaar een tikkeltje aangescherpt, maar dat mag de pret niet bederven. Rest alleen nog de vraag: wie wil jij dat er wint?

Weet je zelf nog een leuke activiteit / evenement op Ouderjaarsavond? Laat dan onder de blog een reactie achter!

9934 getoond, 3781 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *